Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Lună nouă în Fecioară: Schimbări importante pentru Tauri, atenţionări pentru Balanţe

Horoscop 16 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Lună nouă în Fecioară: Schimbări importante pentru Tauri, atenţionări pentru Balanţe

Ne pregătim de Lună nouă în Fecioară, aşa că trebuie să eliminăm din viaţa noastră tot ce e toxic, inutil, ne încarcă sau nu ne mai reprezintă. Este o zi bună, pentru că ne implicăm în activităţile pe care le facem.

Horoscop 16 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Lună nouă în Fecioară: Schimbări importante pentru Tauri, atenţionări pentru Balanţe
de Georgiana Adam    |    16 Sep 2020   •   10:20

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC - la locul de muncă sunt foarte activi, au multe lucruri de făcut şi se impun, dar ei ştiu că dacă lucrurile ies ca ei, ajung şi banii în buzunarul tuturor.

HOROSCOP TAUR - sunt schimbări de optică pe care le pot face, planurile suferă modificări şi asta în ultima secundă, dar se pare că sunt foarte inspirate.

HOROSCOP GEMENI - au de făcut schimbări mai ales în casă sau în atitudinea faţă de cei din casă, şi asta pentru a nu se mai încărca emoţional cu tot felul de griji la care pot renunţa.

HOROSCOP RAC - ziua aduce o purificare, o eliminare mai ales din mintea lor a unor prejudecăţi sau amintiri şi reproşuri care nu fac decât să îi încurce mai ales în relaţiie personale, pentru că reproşează cam mult.

HOROSCOP LEU - ziua poate aduce inspiraţie mai ales profesională. Renunţă la nişte activităţi care nu mai sunt productive, în schimb pot investi mai mult în acele acţiuni şi proiecte care într-adevăr sunt foarte valoroase.

HOROSCOP FECIOARĂ - o zi extraordinară, mai ales în partea a doua, după prânz, când simt că sunt într-un moment foarte bun când pot lua nişte decizii care le pot schimba în bine viaţa, se implică într-un proiect foarte îndrăzneţ.

HOROSCOP BALANŢĂ - au o atenţionare cu privire la sănătate, pentru că pot rezolva o problemă de sănătate, dar şi o problemă patrimonială. Cumva sănătatea şi confortul sunt legate şi iau nişte măsuri care sunt binevenite.

HOROSCOP SCORPION - ziua aduce întâlniri foarte bune sau succes social, ştiu să se adreseze oamenilor, grupurilor şi publicului. Cumva, munca lor este cunoscută de toată lumea, îşi pot promova activitatea şi produsele.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - au o zi de responsabilitate mai ales profesională, vor să facă ceva foarte bine. De aceea, spre deseobire de alte dăţi, dau atenţie şi la detalii sau se ajută de o persoană care e foarte pricepută în munca sa.

HOROSCOP CAPRICORN - pot primi o veste esenţială în plan profesional, care schimbă datele în bine pentru ei. De sus, de la superiori vine un ordin sau o recomandare care le schimbă traiectoria.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - ziua aduce stabilirea unor noi acorduri cu un colaborator foarte important pe care se bazează, iar o problemă care le stătea până acum pe cap se rezolvă.

HOROSCOP PEŞTI - au succes, mai ales în relaţiile foarte importante de colaborare, reuşesc să convingă pe cineva, să meargă pe mâna lor, să le accepte un proiect, o soluţie, aşa că au succes în faţa altor persoane.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close