Antena 3 CNN Horoscop 17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii lucrează în echipă, Balanțele culeg roadele unor eforturi

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii lucrează în echipă, Balanțele culeg roadele unor eforturi

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Toată săptămâna avem de lucru. Mai ales în prima jumătate, trebuie să ne dovedim calitățile și capacitățile profesionale. Ne cunoaștem interesul și avem toate șansele să ne atingem obiectivele. O săptămâna care ne cere să ne arătăm toate talentele, să muncim, pentru că vin și rezultate. Și să fim atenți la sugestiie practice pe care le primim de la cei din jur.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii lucrează în echipă, Balanțele culeg roadele unor eforturi
de Georgiana Adam    |    16 Mai 2021   •   10:07

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna viitoare.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna începe bine, cu foarte bună concentrare pe lucrurile pe care le au de făcut. Își cunosc bine agenda. De aceea, marți și miercuri, pot lua niște decizii creative. Gândesc altfel decât cei din jur, poate văd mai departe și văd și soluțiile. Trebuie să le explice, însă, pentru joi și vineri, oamenilor cu care lucrează. Este subliniată munca în colaborare cu ceilalți, spiritul de echipă.

În weekend, alături de partener sau o persoană dragă.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, discuții administrative și ședințe, luni, mai ales în prima parte a zilei. Trebuie să ajungă la bani, dar ei trec prin acte, de aceea au nevoie de concentrare, mai ales marți și miercuri, pentru a ști cum să se descurce și să repare niște greșeli din urmă. Discuții și în familie, la mijlocul săptămânii, pentru niște probleme administrative. Este posibil să scoată niște bani din buzunar.

Joi și vineri se gândesc deja la weekend, sunt zile bune, atât la muncă, cât și în afară orelor de program. S-ar putea să cheltuiască ceva mai mult, și de dragul lor, dar și pentru a face bucurii celor din jur.

În weekend, servicii pentru persoane pe care le iubesc.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, gândul este la bani, mai ales luni. Mai mult să-i conserve, să aibă grijă de ei, decât să obțină alții, din altă parte. Este, de asemenea, prima parte a săptămânii, foarte valoroasă, și pentru întâlniri, vizite, drumuri pe care le fac în scop administrativ.

Regrează lucruri, mai ales miercuri și joi. Au întâlniri importante, discuta mult, au argumente, pot convinge, pledează pentru opiniile sau interesele lor.

Pentru vineri, discuții în familie, tot felul de reglaje gospodărești. În weekend, alături de partener, multă iubire și tandrețe.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, este o săptămâna foarte bună. Au voință, putere, determinare, se impun, știu ce au de făcut, așa că marți și miercuri se gândesc la bani și îi pot obține. Mai ales dacă nu repetă greșelile din trecut. Se activează niște situațîi care le aduc aminte, marți și miercuri, că au greșit cândva, pentru că nu au apreciat bine situațiile sau oamenii, și de data aceasta fac lucrurile altfel.

Pentru joi și vineri, discuții și ședințe. Află niște informații foarte importante, poate chiar de la specialiști. De aceea știu, la timp, ce au de făcut. Și ceva drumuri, dar trebuie să fie atenți, pentru că agenda de acasă nu se potrivește cu cea de pe drum. În weekend, în familie.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, săptămâna începe foarte bine. De luni după amiază sunt în formă, și marți și miercuri. Simt foarte bine lucrurile, au o foarte bună intuiție. Știu ce li se potrivește și ce nu, ce este cazul să facă și ce trebuie să evite. Inclusiv în relația cu autoritățile sau cu superiorii. Și de aceea pot avea cele mai bune decizii sau comportamente. Pot întra în conflict, există acest risc, mai ales marți și miercuri. Reacționează destul de emoțional , dar observă bine lucrurile.

Sunt mai cooperanți, joi și vineri, mai ales când e vorba de banii lor, sau banii echipei cu care lucrează. În weekend, pe drumuri, vizite.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, este o săptămâna care le cere să fie atente la ce fac ceilalți. Și în funcție de informațiile pe care le primesc, să-și calibreze mai bine acțiunile. Discreția este cuvântul de ordine luni, marți și miercuri. Află informațîi și poate există o persoană care îi dezamăgește, sau care nu poate să își facă treaba în acest moment și trebuie să o suplinească.

Însă joi și vineri sunt în formă, lucrurile se reglează, au soluțîi, au informații bune, se mobilizează și rezolva foarte multe treburi. În weekend, se gândesc tot la lucru și sunt foarte spornici în tot ceea ce fac.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, o săptămâna foarte bună. Au șansă să culeagă roadele unor eforturi pe care le-au depus până acum. Sunt în formă, încă de luni, știu ce au de făcut, au putere și iau decizii. Însă într-o relaxare, pentru că stăpânesc bine lucrurile.

Marți și miercuri primesc laude pentru munca pe care o fac. De aceea, joi și vineri, doar coordonează activitatea. În weekend, după bunul lor plac.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, acte luni, sau ședințe, agende, fac planuri, proiecte și este important să anticipeze corect consecințele unor acțiuni. Astfel încât să știe pe ce cale merg și care sunt deciziile cele mai bune. Pentru miercuri și joi, hotărâre și determinare. Nu trebuie să ezite, nu trebuie să se vadă tracul, emoțiile, sau nesiguranța. Au lucruri de decis, care privesc și bani. Au mai fost puși în situația aceasta, de a fi lideri, sau de a luat decizii importante, de a se mobiliza și implică, și învață din greșeli, așa că acum fac lucrurile mai bine.

Sunt foarte apreciați Scorpionii, joi și vineri, de anturaj. Rezultatele lor vorbesc pentru ei. În weekend, odihnă.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, săptămâna începe cu un ochi foarte atent la partener. Pot primi multe observații, critici sau încurajări de la cei din jur. Fiecare depinde ce a semănat. Pentru marți și miercuri este important să aibă adevărul pe buze, sau să asculte cu urechile deschise și echidistante, lucrurile care li se spun. Pentru că li se pot face observații dar li se dau și sfaturi foarte bune.

De aceea, joi și vineri, pot coopera mai bine, dacă sunt atenți și la nevoiel, dorințele celorlalți și pot lua decizii foarte bune. O schimbare importantă, care se produce în ritmul lor de lucru, atitudinea față de cei din jur, dar și în natura lucrului lor. Poate li se propun proiecte frumoase. În weekend, cu prietenii.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, o săptămână care pune accent mai ales pe relații. Urmăresc dacă ceilalți sunt afectați sau bucuroși de munca, gesturile, cuvintele lor. Este bine să fie atenți la aceste replici pe care le primesc, sau răspunsuri din partea celor din jur. În special marți și miercuri, partenerul de viață, sau o persoană apropiată, dă semne, dacă sunt răniți sau bucuroși de felul în care colaborează cu Capricornii. Atenție la bani la mijlocul săptămânii. Pot fi necesare niște cheltuieli, foarte funcționale, pentru utilități sau reparații, și trebuie făcute.

Joi și vineri, posibile drumuri, călătorii, dar cu rol funcțional. În weekend, sunt mulțumiți de lucrurile pe care le fac. Sunt și discuții în familie, bune.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, muncă luni. Trebuie să se mobilizeze, sau chiar să-și ia angajamente, sau să revină la niște angajamente mai vechi pe care nu le-au onorat așa cum se cuvine. Pentru marți și miercuri, întâlniri importante, sau nu vor să dezamăgească pe cineva. Este importantă o persoană apropiată, cu care colaborează, sau pe care doresc să o impresioneze.

Pentru joi și vineri, atenție la bani, ceva cheltuieli, nu neapărat pentru lucruri utile, ci mai degrabă de plăcere, sau pentru a mulțumi pe cineva. Călătorii în weekend.

17 - 23 mai 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Pentru Pești, este o săptămâna care începe cu multă muncă, dar știu ce au de făcut. Sunt curajoși, miercuri și joi. Pot lua decizii surprinzătoare pentru cei din jur, sau vin cu idei îndrăznețe, originale sau creative.

Pentru vineri, discuții ședințe. Poate trebuie să lămurească pe cineva de utilitatea unor intervențîi și decizii pe care le-au luat.

În weekend, se acordează foarte bine cu partenerul de viață, sau cu o persoană importantă pentru ei. Atenție și la sănătate. E un weekend foarte bun pentru îngrijire.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close