Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 ianuarie 2021. Gemenii îşi pot răni partenerul, Racii sunt ajutaţi de Univers

Horoscop 17 ianuarie 2021. Gemenii îşi pot răni partenerul, Racii sunt ajutaţi de Univers

Horoscop 17 ianuarie 2021. Duminică, în ultima zi a acestei săptămâni, nativii din zodia Gemeni îşi pot răni partenerul prin dezvăluirea unui secret, în timp ce Racii primesc ajutor din partea Universului.

Horoscop 17 ianuarie 2021. Gemenii îşi pot răni partenerul, Racii sunt ajutaţi de Univers
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    16 Ian 2021   •   17:00

Horoscop 17 ianuarie 2021 pentru Berbec

Intuiţia vă va ajuta, astăzi, să salvaţi anumite situaţii sau să vă salvaţi în cazul în care aţi putea fi confruntaţi de anumite persoane cu autoritate. Aveţi încrederea în ceea ce gândiţi şi ce credeţi şi veţi trece cu uşurinţă peste orice. Pe plan personal, se întâmplă acelaşi lucru. Aveţi mai multă grijă de relaţia în care vă aflaţi.

Horoscop 17 ianuarie 2021 pentru Taur

Încetaţi să mai fiţi pesimişti! După cum prea bine ştiţi, gândurile negative nu va atrage niciodată ceva bun. Astfel, este momentul să vă schimbaţi modul de gândire şi să puneţi binele în faţă. Evident că puteţi să simulaţi şi situaţiile în care lucrurile nu ar putea merge, însă trebuie să vă concentraţi pe ceea ce puteţi reuşi fără îndoială.

Horoscop 18 ianuarie 2021. Berbecii îşi pun ordine în dragoste, Racii sunt perfecţionişti

Horoscop 17 ianuarie 2021 pentru Gemeni

Discreţia este soluţia pentru voi, astăzi, pentru a evita probleme nedorite şi situaţii complicate care ar putea apărea în relaţia cu partenerul de viaţă. Nu este nevoie să îi povestiţi chiar totul, mai ales că unele dintre aceste informaţii l-ar putea răni, chiar dacă nu vă daţi încă seama de acest lucru. Fiţi cu băgare de seamă şi gândiţi-vă şi la alţii.

Horoscop 17 ianuarie 2021 pentru Rac

Universul vă va ajuta să treceţi cu bine peste orice provocare, atât la locul de muncă, cât şi acasă. În ultima perioadă, treburile de la locul de muncă par să se înmulţească necontrolat, iar asta vă aduce o stare cumplită de oboseală. Învăţaţi să prioritzaţi lucrurile, dar şi să spuneţi nu, acolo unde este cazul.

Horoscop 17 ianuarie 2021 pentru Leu

Nativii din zodia Leu ar putea primi, astăzi, o veste foarte bună în ceea ce priveşte situaţia financiară. O decizie de ultimă oră sau realizarea corectă a unui dosar v-ar putea aduce zâmbetul pe buze. Aveţi o energie bună şi vă vin idei cu care îi puteţi ajuta şi pe cei din jur.

Horoscop 17 ianuarie 2021 pentru Fecioară

Fecioarele sunt nevoite, astăzi, chiar dacă este duminică, să facă anumite drumuri, în afara casei, pentru a pune la punct anumite proiecte casnice. Fie că vorbim despre cumpărăturile săptămânale, fie că vorbim despre o achiziţie unică, trebuie să ieşiţi din casă. Aveţi grijă la buget şi la cheltuielile neprevăzute.

Horoscop 17 ianuarie 2021 pentru Balanţă

Aţi avut parte de o săptămână obositoare, astfel că astăzi este ziua în care trebuie să vă odihniţi şi să încărcaţi bateriile pentru săptămâna ce urmează. Se pare că aţi cam neglijat, în ultimele zile, din cauza muncii, partenerul de viaţă, astfel că trebuie să vă rezervaţi timp şi pentru el, ori să îmbinaţi utilul cu plăcutul şi să îl convingeţi să vă odihniţi împreună.

Horoscop 17 ianuarie 2021 pentru Scorpion

Oportunităţi uriaşe şi şanse unice în viaţă pentru nativii din zodia Scorpion. Încercaţi să fiţi diplomaţi şi să ciuliţi bine urechile pentru că şansele pot apărea acolo unde vă aşteptaţi mai puţin. De asemenea, încercaţi să vă propuneţi să faceţi anumite economii pentru că veţi avea nevoie în următoarea perioadă, mai ales dacă proiectul pe care l-aţi început va simţi o creştere bruscă.

Horoscop 17 ianuarie 2021 pentru Săgetător

O veste v-ar putea strica ziua sau v-ar putea pune pe gânduri, însă nu este cazul să disperaţi. Împreună cu familia, partenerul de viaţă şi prietenii apropiaţi, discuţia ceea ce vi s-a întâmplat, iar sfaturile nu vor întârzia să apară. Gândiţi-vă foarte bine şi abia apoi luaţi o decizie care v-ar putea schimba viaţa.

Horoscop 17 ianuarie 2021 pentru Capricorn

Noi provocări pentru nativii din Capricorn în ultima zi a săptămânii. Este posibil ca persoana iubită să vă ceară să faceţi ceva inedit şi este de datoria voastră să demonstraţi că o puteţi face. Staţi fără griji, nimic nu este atât de dificil pe cât credeţi voi.

Horoscop 17 ianuarie 2021 pentru Vărsător

Vărsătorii au şansa să întâlnească astăzi pe cineva care le-ar putea schimba definitiv perspectiva asupra locului de muncă şi muncitului în general. Veţi descoperi că v-aţi chinuit degeaba până acum, când totul era atât de simplu.

Horoscop 17 ianuarie 2021 pentru Peşti

Trebuie să treceţi un test, astăzi. Fie că vorbim despre un test al răbdării, fie că vorbim despre un test de fidelitate, pregătiţi-vă să fiţi puşi la încercare pentru că ziua nu va trece la fel ca una obişnuită de duminică.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close