Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 mai 2022. Leii iau decizii riscante, Capricornii îşi fac bagajele

Horoscop 17 mai 2022. Leii iau decizii riscante, Capricornii îşi fac bagajele

Horoscop 17 mai 2022. Nativii din zodia Berbec au o stimă de sine ridicată, în timp ce Peştii îşi îndeplinesc multe dorinţe.

Horoscop 17 mai 2022. Leii iau decizii riscante, Capricornii îşi fac bagajele
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2022   •   15:54

Horoscop 17 mai 2022 pentru Berbec

Aveţi în general, o stimă de sine ridicată, pentru vă cunoaşteţi meritele foarte bine, dar astăzi, nu v-ar strica o încurajare din partea cuiva. Şi aveţi toate şansele să o obţineţi. Bucurați-vă, pentru că meritați pentru efortul pe care l-aţi depus.

Horoscop 17 mai 2022 pentru Taur

Nu veți avea prea multă încredere în cineva care pare să vadă foarte clar anumite lucruri. Se pare că acest lucru nu se potrivește cu convingerile dvs. şi să refuzaţi orice coloborare. Acest mod de a acționa vă onorează, dar vă poate aduce critici.

Horoscop 17 mai 2022 pentru Gemeni 

Este posibil să nu înțelegeți poziția cuiva astăzi și acest lucru vă determină să vă puneți multe întrebări. Dar trebuie să înţelegeţi anumite criterii și că există multe moduri de a înțelege viața. Fiecare are adevărul său, respectați-l!

Horoscop 17 mai 2022 pentru  Rac

Receptivitatea voastră emoțională este accentuată astăzi și poate fi o zi cu totul specială pentru voi, deoarece ştiţi să vă bucuraţi de compania copiilor sau a cuiva care are nevoie de afecțiune și îi veţi oferi din abundență. Acest schimb de emoții va fi foarte pozitiv.

Horoscop 17 mai 2022 pentru Leu

Deciziile pe care le luați astăzi pot fi oarecum riscante, deoarece puteți să luați în considerare o schimbare în multe domenii și poate fi excesiv de radicală pentru cei care vă sunt aproape. Astrele spun că e indicat să vă gândiţi la asta înainte de a o face și, în orice caz, să fiţi atent.

Horoscop 17 mai 2022 pentru Fecioară

Nu ați făcut ceea ce doriți cu adevărat să faceți de mult timp și este posibil ca acest lucru să înceapă să vă afecteze într-un fel. O să vă testați acum, dar veți descoperi că puterea voastră interioară este grozavă. Respirați adânc și veţi vedea ceva frumos.

Horoscop 17 mai 2022 pentru Balanţă

Astăzi aveţi senzaţia că înregistraţi regrese pe calea aleasă pentru a ieşi din zona de confort. În pofida acestui sentiment, astrele spun că sunteţi pe drumul cel bun şi că nu ar trebui să puneţi, niciun moment, la îndoială ceea ce faceţi. Ţelul fixat va fi atins mai curând decât credeţi.

Horoscop 17 mai 2022 pentru Scorpion

Este posibil să fi sosit timpul pentru a vă lărgi frontierele cunoaşterii în domenii noi sau poate chiar să vă schimbaţi obiectivul profesional. Va trebui s-o faceţi, dacă nu aveţi de ales. Va fi o evoluţie pozitivă, chiar dacă vă va costa ceva efort în plus.

Horoscop 17 mai 2022 pentru Săgetător

În sfârşit, veţi clarifica anumite lucruri sau atitudini nesincere sau netransparente din partea unui prieten sau coleg de muncă. Este un element important în vederea ameliorării stării dumneavoastră. Cu cât mai multă claritate, cu atât veţi ajunge mai departe.

Horoscop 17 mai 2022 pentru Capricorn

De acum înainte Capricornii trebuie să fie foarte atenți și selectivi în tot ceea ce fac, deoarece mai multe planete retrograde îi afectează horoscopul. Vor observa o schimbare în bine în relația amoroasă. Pentru a menține acel ritm calm nu trebuie să permită interferențe exterioare. De asemenea, trebuie să fie foarte atenți și să analizeze bine situațiile înainte să vorbească. 

Horoscop 17 mai 2022 pentru Vărsător 

Vărsătorii se vor bucura de mai mult timp de calitate alături de cei dragi. Vor avea multe lucruri de făcut, dar se vor chinui să rezolve în câteva minute ceva ce durează câteva ore. Viața ta amoroasă și alte relații cheie sunt în cruce. Își vor clarifica neînțelegerile din trecut, care ar fi putut provoca separări emoționale.

Horoscop 17 mai 2022 pentru Pești

Situațiile care aparent erau foarte greu de rezolvat vor fi clarificate și Peștii își îndeplinesc multe dorințe. În fața circumstanțelor neașteptate, trebuie să preia inițiativa și să facă primul pas spre reconciliere. Cel mai important este să acționeze cu picioarele pe pământ în orice moment.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close