Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 19 OCTOMBRIE, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt gazde perfecte, Săgetătorii scot profit dintr-o situație avantajoasă

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt gazde perfecte, Săgetătorii scot profit dintr-o situație avantajoasă

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt gazde perfecte, Săgetătorii scot profit dintr-o situație avantajoasă
19 Oct 2019   •   09:40

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat sâmbătă dimineață, la Antena 3, horoscopul zilei de sâmbără, 19 oc

Zi de răsfâț astăzi, mai ales în familie. Ne permitem orice fel de lux, mai ales gastronomic - atmosferă bună și tihnă.

BERBEC: Pot primi musafiri, sunt gazde minunate sau pur și simplu au o relație foarte bună cu partenerul de viață, tandrețe și duioșie.

TAUR: Taurii au chef de vizite și în urma acestor vizite primesc informații sau complimente. Au o comunicare foarte bună de care pot profita în fel și chip.

GEMENI: Bani! Fie își cumpără ei un obiect preferat, fie investesc în ceva ce le va spori cumva această investiție.

RAC: Pentru că Luna este în semnul lor zodiacal, o zi absolut minunată. Să se lase ghidați de suflet, de intuiție.

LEU: Leii ar fi bine să se gândească la sănătate, pentru că asta accentuează planetele și au nevoie de liniște, tihnă, închiderea telefoanelor și încărcarea bateriilor în afara orașului.

FECIOARA: Fecioarele iubesc să se întâlnească cu prietenii. Aspectele astrale sunt minunate, îi susțin. Chiar vechile prietenii sunt reactivate acum și vorbele sunt foarte bune, așa încât se bucură în preajma unor persoane de care sunt legate sufletește.

BALANȚĂ: O zi care aduce autoritate sau activități formale. Întâlniri, poate, cu rudele, cu care trebuie să aplice un anumit protocol - sunt foarte atente la detalii.

SCORPION: O zi în care mintea și sufletul le fuge departe, contact cu persoane din străinătate, conversații sau poate chiar își pregătesc vacanța de iarnă.

SĂGETĂTOR: O zi în care accentul este pus pe ce câștigă ei, de la partener sau de la oricine, și știu să-și negocieze interesele. Este o zi minunată, fără cheltuieli și întâlniri care le consumă energia.

CAPRICORN: Pun accentul pe partenerul de viață sau o persoană importantă pe care o întâlnesc sau încearcă să o convingă să fie de partea lor sau să fie mai deschisă. Este o atmosferă foarte duioasă - important este să aibă parte de acea persoană.

VĂRSĂTOR: Multă muncă în folosul altora - ajută, servesc, fac tot felul de servicii și cocoloșiri pentru persoanele dragi și sunt foarte apreciați pentru asta. Dar, cumva munca lor le aduce și un profit sau poate un cadou.

PEȘTI: O zi pe care o pot dedica hobby-urilor sau inspirației,. Pot să fie creativi, să se simtă liberi, să facă doar acele activități în care se simt degajați și poate unii dintre ei au gând de o excursie și nu ar prinde rău o deplasare sau o întâlnire specială.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close