Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu. Racii se mobilizează pentru schimbări, iar Scorpionii simt că depind foarte mult de cineva

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu. Racii se mobilizează pentru schimbări, iar Scorpionii simt că depind foarte mult de cineva

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână care ne pune la încercare, mai ales prima parte a săptămânii este dificilă, pentru că nu avem informații, nu suntem siguri de ce vrem să facem și ne asumăm niște riscuri. Chiar schimbăm o versiune de destin cu o alta, schimbând și acțiunile, dar și felul în care gândim. Finalul de săptămână este însă fabulos, se formează și lună nouă în Leu care ne dă curaj. Duminică se formează acest aspect.

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu. Racii se mobilizează pentru schimbări, iar Scorpionii simt că depind foarte mult de cineva
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Aug 2021   •   10:06

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Începutul de săptămână, ziua de luni este puțin complicată. Este posibil să renunțe la o variantă pe care  au mers până acum și să aleagă o alta. Și, cu cât fac această alegere mai bine, mai repede cu atât este mai bine, chiar dacă își asumă riscuri. Pentru joi după-amiază, vineri și sâmbătă, aspectele sunt minunate. Se centrează, sau își asumă complet noua versiune, noua care pe care o urmează și de aceea luna nouă de duminică le dă curaj și spun: "Așa simt, așa fac".

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Aspectele mai delicate de luni vizează bani. Proabil că nu sunt siguri de câştigurile lor, sau îşi dau seama că lucrurile în care au investit, nu le returnează aşteptările pentru care ei s-au pregătit. De aceea, joi şi vineri se repliază şi fac noi aranjamente, reorganizează lucrurile. Deci reorganizează şi ideile sau perspectivele, sau principiile după care s-au ghidat până acum. Luna nouă de duminică aduce o nouă aşezare în viaţa lor, atât în raporturile cu familia şi valorifică mai bine atuurile pe care le au. 

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Este o zi complicată de luni, pentru că Luna se află în semnul lor zodical şi de aceea pot avea mari emoţii privind etapele pe care le-au parcurs până acum, mai ales dacă nu vin rezultatele pe care ei le-au aşteptat şi se simt un pic nesiguri, sau prinşi pe picior greşit. Se repliază însă joi şi vineri şi gândesc mult mai practic, mai constructiv, repară ce nu funcţionează şi se adaptează la circumstanţele trăite. Luna nouă de duminică poate aduce sfaturi bune de la cunoscuţi şi prieteni. 

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Sunt grijulii cu sănătatea. Acoperă nişte pierderi, poate şi de energie şi de timp şi regândesc strategiile, asfel încât, mai mult să recupereze ce nu au făcut foarte bine. Foarte bune zilele de joi şi vineri în special, pentru că sunt centraţi, se reconectează cu ei înşişi şi iau hotărâri bune, se mobilizează pentru nişte schimbări în viaţa lor. Luna nouă de duminică aduce un alt ritm financiar.

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Poate mici dezamăgiri de la prieteni sau cunoscuţi, sau îşi dau seama că acţiunile lor nu au impactul pe care ei şi-l doreau. Un proiect poate că pică, dar altele aşteaptă să fie activate. Reflectează mult, de miercuri după-amiază, joi şi vineri, la noi etape din viaţa lor, ce au de făcut mai departe pentru a minimiza cumva riscurile. Pentru duminică, Lună nouă în semnul lor zodiacal, un nou avânt şi un nou ritm. Schimbări neaşteptate pe care le pot face.

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Este un început de săptămână tensionat, mai ales în raporturile cu autorităţile. Pot fi nemulţumite de incorectitudinile care se produc, de faptul că nu toată lumea aplică regulamentele, aşa cum ar fi corect. De aceea, pot apela la sfatul unui prieten sau unui specialist, mai ales şi vineri. Primesc răspunsurile pe care le aşteaptă, iar Luna nouă de duminică le învaţă cum să depăşească o situaţie care nu mai poate fi modelată sau corectată şi trebuie să îşi genereze, să îşi creeze o nouă perspectivă şi o nouă atitudine.

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Au un început de săptămână tensionat, mai ales sub aspect juridic. Un act care nu soseşte, sau care nu are răspunsul potrivit pentru ele. Pot discuta pe marginea a acestui răspuns oficial şi marţi. Pledează pentru intersele lor, poate obţin un rezultat bun, pentru că lucrurile le merg un pic mai bine miercuri şi joi. Sunt autoritare. În continuare îşi susţin poziţia, iar Luna nouă de duminică poate aduce o schimbare de perspectivă, un alt mod de a privi în viitor, din alt unghi care le poate revela noi soluţii.

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Ziua de luni poate fi complicată dacă o persoană în care au investit, nu livrează încrederea, sau lucruri pe care a promis că îl face. În tot cazul, simt că depind foarte mult de cineva. Fie renunţă la o acţiune pentru a nu mai depinde, fie iau pe mâna lor dacă pot cuprinde activitatea respectivă. Reflectează la lucrul acesta, care sunt riscurile şi costurile implicate de propria lor implicare. Pentru joi şi vineri, rezolvă multe aspecte administrative, schimbă planurile, sau se adaptează la noi planuri, iar Luna nouă de duminică le dă un avânt extraordinar. Unii renunţă definitiv la un demers, alţii abia acum sunt mai mobilizaţi ca oricând să se ocupe de el.

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Un început de săptămână tensionat din punct de vedere relaţional. Cineva le poate face reproşuri sau şi-au dat seama că o promisiune nu poate fi acoperită, deci, vor nu vor, riscă să dezamăgească pe cineva. Mai pot drege lucrurile miercuri, joi sau vineri la început de zi, dând explicaţii sau compensând, făcând alte lucruri care poate mai schimbă opinia. Petru duminică, Luna nouă din Leu, aduce şi pentru ei simţ al dreptăţii. Îşi recunosc greşelile, dar pot veni şi cu soluţii.

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Tensiunile sunt legate luni de activitatea profesională şi de modul în care se raportează la colegi şi discuţiile sunt  legate de profesionalism, de exigenţe profesionale pe care nu toată lumea le înţelege la fel. Poate sunt un pic mai didactici, mai blânzi, explică mai bine - miercuri şi joi. Şi asta îndreaptă lucrurile şi îi mobilizează pe cei din jur. Luna nouă de duminică aduce o schimbare în strategiile lor de lucru. Renunţă la persoanele indezirabile, poate se implică şi ei mai mult. Pe de altă parte, poate şi privesc aspectele dificile din alt unghi şi reuşesc în felul acesta să găsească soluţii. 

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Ziua de luni poate fi complicată dacă descoperă că ei nu pot face un lucru, deşi credeau sau se aventuraseră să se ocupe de o anumită acţiune, de aceea se reîntorc către echipa lor. Miercuri şi joi lucrurile merg bine şi au rezultate, au succes. Abia descoperă că aşa se rezolvă lucrurile mai bine, deci trebuie să accepte oamenii cu ce pot face, cu felul în care se dedică. Pentru Luna nouă de duminică, aspectele asigură o schimbare de stil, de abordare, de comportament binevenită.

Horoscop 2-8 august, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Începutul de săptămână poate fi tensionat dacă simt că nu sunt pregătiţi pentru noua etapă în care intră, sau că nu au resursele  necesare şi nu pot duce la bun sfârşit pe cont propriu ce şi-au propus. Nu par susţinuţi nici de familie, însă aspectele sunt mai bune joi şi vineri. Pot găsi suporteri, prieteni, sfaturi bune. În tot cazul, cineva le recomandă ce schimbare de stil să facă pentru a fi un pic mai bine. Luna nouă de duminică poate aduce rearanjarea unor demersuri profesionale, dar şi îmbunătăţirea sănătăţii, a modului în care îşi tratează corpul. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close