Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20-26 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna plină aduce succes uriaş la Raci, Taurii cuceresc pe cineva

Horoscop 20-26 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna plină aduce succes uriaş la Raci, Taurii cuceresc pe cineva

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Toată săptămâna pune accent pe relaţii, de miercuri şi Soarele intră în Balanţă, aşa că întâlnirile, negocierile şi discuţiile sunt foarte bine subliniate de plante.

Horoscop 20-26 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna plină aduce succes uriaş la Raci, Taurii cuceresc pe cineva
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Sep 2021   •   09:28

Trebuie să fim receptivi la ce ne transmit ceilalţi, să decodificăm corect poziţia noastră, felul în care ne văd ceilalţi, dar şi felul în care noi ne prezentăm să fie mai grijuliu.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii încep săptămâna cu foarte mult tact, o conjuncţie Lună-Neptun de luni îi face să fie mai mult atenţi la ce se spune, fără să iasă în faţă. În schimb, marţi, miercuri şi joi sunt foarte voluntari, vin cu iniţiative, poate chiar ei îi stimulează pe ceilalţi să-şi spună opinia, să le dea un feedback. Joi, vineri şi sâmbătă, discută mult despre bani, sunt foarte pragmatici şi fac acţiuni neaşteptate, dar inspirate în plan profesional. Duminică, pe drumuri.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, săptămâna începe sub aspecte sociale minunate, întâlniri sau le programează de la începutul săptămânii. Trebuie să fie însă foate discreţi, mai mult ascultă decât vorbesc, marţi, miercuri şi joi, pentru că aud multe lucruri din domeniul profesional, dar şi din alte surse. Pentru cei care vor să-şi rezolve probleme de sănătate, mijlocul săptămânii e foarte valoros, pentru că întâlnesc persoanele potrivite. Joi, vineri şi sâmbătă sunt foarte implicaţi în acţiunile lor, mai ales în plan sentimental şi pot cuceri pe toată lumea.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua de luni este foarte valoroasă, pot participa la diverse întâlniri alături de superiori, se evidenţiază onorant. Foarte sociale sunt şi zilele de marţi, miercuri şi joi, cu tot felul de întâlniri şi discuţii unde antamează viitorul, li se dau soluţii pentru problemele pe care le au, se inspiră de la alte modele, deci ştiu ce să culeagă bun pentru lucrurile pe care le au de rezolvat. Joi şi vineri e nevoie de mai multă discreţie, să nu se grăbească să ia decizii, lucrurile se schimbă. Duminică, sunt foarte inspiraţi pentru tot ce vor să facă.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, începutul de săptămână este mai mult sub aspecte de voiaj, îşi fac planuri, visează sau chiar se pot întâlni cu persoane care vin de departe şi cu multe informaţii. Marţi, miercuri şi joi sunt zile foarte importante şi active la locul de muncă, iau decizii, se impun, au autoritate, negociază şi discută cu şefii. Au o poziţie intransigentă, ştiu exact ce au de făcut, au putere, au forţă şi pot avea un succes uriaş. Pentru joi după-amiază, vineri şi sâmbătă, zilele sunt mai sociale, trebuie să fie receptivi la ideile şi sugestiile altora şi la diverse lucruri care se întâmplă în mediul lor şi unde pot să-şi ia inspiraţie. Duminică, e nevoie de discreţie.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii au şi ei un început de săptămână bun, ziua de luni este sub aspectul generozităţii, aşa că dau mult de la ei timp, atenţie, suflet sau poate chiar şi bunuri materiale, ajută pe cineva. Marţi, miercuri şi joi sunt atenţi la aspectele legale de la locul de muncă. Cei care călătoresc trebuie să fie şi ei foarte atenţi şi să respecte regulile sau etichetele. Joi, vineri şi sâmbătă îşi schimbă atitudinea, se răzgândesc, pot afla nişte informaţii noi şi nu mai sunt de acord cu ceva ce au stabilit.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, toată săptămâna este bună sub aspectul relaţiilor. Luni, ele sunt foarte diplomate, parcă menajează pe cineva sau preferă să vadă doar punctele bune. Marţi, miercuri şi joi, sunt mai pragmatice, evaluează cine ce dă, cine respectă drepturile, cine greşeşte si sunt foarte lucide când evaluează pe cineva, de aceea ştiu să-şi ceară drepturile financiare. Pentru vineri şi sâmbătă, călătorii sau veşti de departe.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

La Balanţe, ziua de luni stă sub patronajul cooperării şi al consolării, ajută pe cineva de la locul de muncă şi calităţile lor frumoase, umaniste ies în evidenţă. Sunt însă mai ferme marţi, miercuri şi joi, când iau decizii sau stârnesc reacţii în jurul lor. Marte e în semnul lor zodiacal, ştiu să se impună, sunt autoritare. Joi, vineri sau sâmbătă pot pierde bani, mai ales dacă au avut reacţii virulente şi cineva se separă de ele, dar pot merge într-un alt mod.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua de luni este de voie, lejeră, poate că îşi intră mai greu în ritm sau fac planuri. Marţi, miercuri şi joi sunt pe baricade, muncesc mult, au spor, le şi place ce fac. Iau din urmă nişte proiecte neterminate şi au chef să se ocupe de ele. Vineri şi sâmbătă pot avea o schimbare de dispoziţie, dar reacţionează cu tact şi se adaptează la schimbare. Duminică, bani, dar mai mult cheltuiţi.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, ziua de luni este în discreţie, se ocupă mai mult de casă sau de bucătăria biroului, îşi pun lucrurile în ordine şi rezolvă ce nu au terminat. Marţi, miercuri şi joi sunt energici, au creativitate, nu lucrează după program, dar vin cu idei de noi proiecte. Vineri şi sâmbătă pot fi zile tensionate la muncă, mai ales dacă au prins pe cineva că nu şi-a făcut treaba şi pot schimba foaia. Duminică, sunt alături de partener.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, ziua de luni este deschisă la informaţii, au întrebări la care nu găsesc răspunsuri, dar fac şi drumuri, vizite şi se mai şi milogesc de cineva pe la vreun ghişeu să le rezolve o treabă. Marţi, miercuri, joi sunt concetraţi, lucrează bine, mai bine se descurcă şi singuri, se concentrează mai bine. Vineri şi sâmbătă sunt zile un pic mai dificile din cauza surprizelor pe care viaţa i le face, iar o persoană pe care contau îi lasă puţin baltă. Duminică, lucrează mai mult în favoarea altora.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

La Capricorni, atenţie la bani luni, sunt tentaţi să cheltuiască sau să ajute ope cineva dând din timpul sau energia lor, dar trebuie să vadă dacă merită acest lucru. Marţi, miercuri şi joi sunt foarte atenţi, lucizi, pot analiza orice situaţie şi au o minte clară şi o bună intuiţie sufletească, dar e bine săă pună la un loc inima şi raţiunea, pentru a diagnotisca o situaţie. Drumuri şi întâlniri la mijlocul săptămânii, întâmplări diverse în casă vineri şi sâmbătă, care îi pot da peste cap.

Horoscop 20 - 26 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, săptămâna începe bine, sunt foarte inspiraţi, luni e ziua intuiţiei cu care privesc, ştiu în ce proiecte să intre şi ce să nu accepte. Marţi, miercuri şi joi sunt foarte practici, muncesc, câştigă bani sau o fac pentru un câştig care vine. Cei care călătoresc să fie atenţi joi, vineri şi sâmbătă la drum. La întâlnirile de la final de săptămăna trebuie să aibă mai mult tact.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close