Antena 3 Horoscop Horoscop 2021 Berbec. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Berbec

Horoscop 2021 Berbec. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Berbec

de Silvia Țigănilă    |    26 Dec 2020   •   21:30
Horoscop 2021 Berbec. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Berbec
Sursa foto: Antena 3

Horoscop 2021 Berbec. Mihai Voropchievici a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Berbecii trebuie să fie foarte atenți în luarea deciziilor și trebuie să analizeze foarte bine orice situație.

Numerologic, 2021 este un an 5, iar 5 este la extrema între 1 și 9 și atunci trebuie să păstreze un echilibru. în 2021, echilibrul vine cu provocări. 

2021 este an provocator, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Mihai Voropchievici: "Aşa arată partea specială a anului 2021"

Totuși, 2021 este un an pașnic. 5 este nervos, agitat, iritabil, este un an al inteligenței. Nu se face nimic haotic în acest an. Sănătatea se îmbunătățește anul viitor și se recapătă stabilitatea financiară. 5 e cifra norocului, dar e un noroc schimbător. Trebuie să ne mulțumim cu ce avem, să fie economi. Moderație este cheia anului 2021.

Horoscop 2021. Îmbunătățirea condițiilor de viață va fi prioritară anul viitor

Fiecare va căută acest lucru, pentru că nu li se mai permite să mintă celor care promit. Îmbunătățirea condițiilor de viață se va face cu eforturi foarte mari, pentru că avem datorii mari în spate.

Vor fi beneficii financiare după aportul fiecărei zodii. Atenție! Potrivit lui Mihai Voropchievici, nu toate zodiile vor fi bogate în anul următor. Trebuie să ne debarasăm de rutină și să lăsăm la o parte toate prejudecățile din 2020.

5 e câteodată violent. în 2021 trebuie să uităm de violență, se vrea un an pașnic!

Horoscop 2021 Berbec, cu Mihai Voropchievici

Situațiile financiare vor controla viața berbecilor în acest an, în funcție de cum fac și cum cheltuiesc banii. Tentațiile sunt foarte multe iar berbecul e impulsiv în a cheltui. Cei căsătoriți vor putea cheltui pentru familie, iar cei singuri își pot găsi perechea.

Horoscop post-coronavirus Berbec, cu Mihai Voropchievici

Femeia berbec trebuie să realizele multe lucruri în 2021, are multe planuri. Berbecii trebuie să fie foarte atenți în luarea deciziilor și trebuie să analizeze bine o situație. Berbecii acționează rapid. În 2021 aveți oportunitatea de a face bani. Lărgirea cercului de prieteni poate aduce succes. Vor fi mulți berbeci care vor căuta să-și schimbe locul de muncă. Sănătatea e bună pentru Berbeci în 2021.

×
Parteneri
x close