Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Capricorn. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Capricorn

Horoscop 2021 Capricorn. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Capricorn

Horoscop 2021 Capricorn. Mihai Voropchievici a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Capricornii vor avea un an special, cu mult noroc în dragoste.

Horoscop 2021 Capricorn. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Capricorn
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    26 Dec 2020   •   22:20

Numerologic, 2021 este un an 5, iar 5 este la extrema între 1 și 9 și atunci trebuie să păstreze un echilibru. în 2021, echilibrul vine cu provocări. 

2021 este an provocator, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Mihai Voropchievici: "Aşa arată partea specială a anului 2021"

Totuși, 2021 este un an pașnic. 5 este nervos, agitat, iritabil, este un an al inteligenței. Nu se face nimic haotic în acest an. Sănătatea se îmbunătățește anul viitor și se recapătă stabilitatea financiară. 5 e cifra norocului, dar e un noroc schimbător. Trebuie să ne mulțumim cu ce avem, să fie economi. Moderație este cheia anului 2021.

Horoscop 2021. Îmbunătățirea condițiilor de viață va fi prioritară anul viitor

Fiecare va căută acest lucru, pentru că nu li se mai permite să mintă celor care promit. Îmbunătățirea condițiilor de viață se va face cu eforturi foarte mari, pentru că avem datorii mari în spate.

Vor fi beneficii financiare după aportul fiecărei zodii. Atenție! Potrivit lui Mihai Voropchievici, nu toate zodiile vor fi bogate în anul următor. Trebuie să ne debarasăm de rutină și să lăsăm la o parte toate prejudecățile din 2020.

5 e câteodată violent. în 2021 trebuie să uităm de violență, se vrea un an pașnic!

Horoscop 2021 Capricorn, cu Mihai Voropchievici

Capricornul va avea un an special. Mult noroc în dragoste anul viitor. Nu luați decizii în grabă! Financiar pot să apara îngrijorări pentru că banii s-au dus. În 2021 nu împrumutați bani.

Horoscop post-coronavirus Capricorn, cu Mihai Voropchievici

Viața de familie va fi provocatoare, atât timp cât Mercur e retrograd. Apelați la compromisuri și vă va face bine. Aveți suișuri și coborîșuri în 2021, e una caldă și una rece. Fiind norocoși, anul va trece în folosul vostru. Sănătatea e bună dacă păstrați un echilibru în alimentație și în tot ce înseamnă tentații.

 

×
Parteneri
Horoscop 8 iunie 2023. Racii trec printr-o despărţire
x close