Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Gemeni. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Gemeni

Horoscop 2021 Gemeni. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Gemeni

Horoscop 2021 Gemeni. Mihai Voropchievici a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Gemenii au un an foarte bun pentru a face bani.

Horoscop 2021 Gemeni. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Gemeni
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    26 Dec 2020   •   21:40

Numerologic, 2021 este un an 5, iar 5 este la extrema între 1 și 9 și atunci trebuie să păstreze un echilibru. în 2021, echilibrul vine cu provocări. 

2021 este an provocator, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Mihai Voropchievici: "Aşa arată partea specială a anului 2021"

Totuși, 2021 este un an pașnic. 5 este nervos, agitat, iritabil, este un an al inteligenței. Nu se face nimic haotic în acest an. Sănătatea se îmbunătățește anul viitor și se recapătă stabilitatea financiară. 5 e cifra norocului, dar e un noroc schimbător. Trebuie să ne mulțumim cu ce avem, să fie economi. Moderație este cheia anului 2021.

Horoscop 2021. Îmbunătățirea condițiilor de viață va fi prioritară anul viitor

Fiecare va căută acest lucru, pentru că nu li se mai permite să mintă celor care promit. Îmbunătățirea condițiilor de viață se va face cu eforturi foarte mari, pentru că avem datorii mari în spate.

Vor fi beneficii financiare după aportul fiecărei zodii. Atenție! Potrivit lui Mihai Voropchievici, nu toate zodiile vor fi bogate în anul următor. Trebuie să ne debarasăm de rutină și să lăsăm la o parte toate prejudecățile din 2020.

5 e câteodată violent. în 2021 trebuie să uităm de violență, se vrea un an pașnic!

Horoscop 2021 Gemeni, cu Mihai Voropchievici

Gemenii la anul au parte de schimbări minore, dar relațiile devin profunde. Rudele au nevoie de ajutorul lor și ei au nevoie de ajutorul rudelor. E an foarte bun pentru a face bani.

Horoscop post-coronavirus Gemeni, cu Mihai Voropchievici

Petreceți cât mai mult timp cu familia și renunțați la relațiile toxice. Cei care sunt singuri găsesc dragostea în cercul de prieteni, iar cei căsătoriți au armonie, liniște și  pace. Gemenii în 2021 devin mai carismatici și mai creativi. 

 

×
Parteneri
Horoscop 2 octombrie 2023. Creativitate şi succes
x close