Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Leu. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Leu

Horoscop 2021 Leu. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Leu

Horoscop 2021 Leu. Mihai Voropchievici a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Leii sunt apreciați anul viitor.

Horoscop 2021 Leu. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Leu
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    26 Dec 2020   •   21:50

Numerologic, 2021 este un an 5, iar 5 este la extrema între 1 și 9 și atunci trebuie să păstreze un echilibru. în 2021, echilibrul vine cu provocări. 

2021 este an provocator, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Mihai Voropchievici: "Aşa arată partea specială a anului 2021"

Totuși, 2021 este un an pașnic. 5 este nervos, agitat, iritabil, este un an al inteligenței. Nu se face nimic haotic în acest an. Sănătatea se îmbunătățește anul viitor și se recapătă stabilitatea financiară. 5 e cifra norocului, dar e un noroc schimbător. Trebuie să ne mulțumim cu ce avem, să fie economi. Moderație este cheia anului 2021.

Horoscop 2021. Îmbunătățirea condițiilor de viață va fi prioritară anul viitor

Fiecare va căută acest lucru, pentru că nu li se mai permite să mintă celor care promit. Îmbunătățirea condițiilor de viață se va face cu eforturi foarte mari, pentru că avem datorii mari în spate.

Vor fi beneficii financiare după aportul fiecărei zodii. Atenție! Potrivit lui Mihai Voropchievici, nu toate zodiile vor fi bogate în anul următor. Trebuie să ne debarasăm de rutină și să lăsăm la o parte toate prejudecățile din 2020.

5 e câteodată violent. în 2021 trebuie să uităm de violență, se vrea un an pașnic!

Horoscop 2021 Leu, cu Mihai Voropchievici

Aspectele profesionale vor fi în centrul preocupărilor Leilor tot anul. Vor studia, vor acumula cunoștințe. Marte îți va ajuta pe Lei să fie informați. Cei singuri își pot planifica nunta, aprilie-septembrie e intervalul în care se poate face asta.

Horoscop post-coronavirus Leu, cu Mihai Voropchievici

Surpriză pentru cei căsătoriți. La locul de munca Leii sunt apreciați și e bine să economisiți banii. Din ianuarie, sănătatea cere atenție pentru Lei. Nu intrați în contact cu cei răciți!

Fiți atenți la cei dușmănoși. Vă pot strica reputația.

×
Parteneri
Horoscop 6 iunie 2023. Berbecii au idei geniale, Racii se adaptează
x close