Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Pești. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Pești

Horoscop 2021 Pești. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Pești

Horoscop 2021 Pești. Mihai Voropchievici a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Peștii se concentrează pe pasiuni anul viitor.

Horoscop 2021 Pești. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Pești
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    26 Dec 2020   •   22:30

Numerologic, 2021 este un an 5, iar 5 este la extrema între 1 și 9 și atunci trebuie să păstreze un echilibru. în 2021, echilibrul vine cu provocări. 

2021 este an provocator, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Mihai Voropchievici: "Aşa arată partea specială a anului 2021"

Totuși, 2021 este un an pașnic. 5 este nervos, agitat, iritabil, este un an al inteligenței. Nu se face nimic haotic în acest an. Sănătatea se îmbunătățește anul viitor și se recapătă stabilitatea financiară. 5 e cifra norocului, dar e un noroc schimbător. Trebuie să ne mulțumim cu ce avem, să fie economi. Moderație este cheia anului 2021.

Horoscop 2021. Îmbunătățirea condițiilor de viață va fi prioritară anul viitor

Fiecare va căută acest lucru, pentru că nu li se mai permite să mintă celor care promit. Îmbunătățirea condițiilor de viață se va face cu eforturi foarte mari, pentru că avem datorii mari în spate.

Vor fi beneficii financiare după aportul fiecărei zodii. Atenție! Potrivit lui Mihai Voropchievici, nu toate zodiile vor fi bogate în anul următor. Trebuie să ne debarasăm de rutină și să lăsăm la o parte toate prejudecățile din 2020.

5 e câteodată violent. în 2021 trebuie să uităm de violență, se vrea un an pașnic!

Horoscop 2021 Pești, cu Mihai Voropchievici

În 2021 Peștii se concentrează pe pasiuni. Comunicarea plăcută aduce oportuniți în dragoste, parteneriate, cupluri dar și pentru cei singuri. Explozie de dragoste în perioada 25 februarie - 20 martie.

Horoscop post-coronavirus Pești, cu Mihai Voropchievici

Pentru cei necăsătoriți e an bun pentru uniune. Nu vă folosiți banii în mod necugetat. Nu e an de cumpărat mașină! Chiar dacă sursa de venit e permanentă e bine să cheltuiți moderat. 

 

×
Parteneri
Un nou ciclon ameninţă România | Cod galben de vijelii şi grindină
x close