Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Rac. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Rac

Horoscop 2021 Rac. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Rac

Horoscop 2021 Rac. Mihai Voropchievici a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Racii sunt harnici și vor trebui să-și contruiască multe relații în 2021.

Horoscop 2021 Rac. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Rac
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    26 Dec 2020   •   21:45

Numerologic, 2021 este un an 5, iar 5 este la extrema între 1 și 9 și atunci trebuie să păstreze un echilibru. în 2021, echilibrul vine cu provocări. 

2021 este an provocator, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Mihai Voropchievici: "Aşa arată partea specială a anului 2021"

Totuși, 2021 este un an pașnic. 5 este nervos, agitat, iritabil, este un an al inteligenței. Nu se face nimic haotic în acest an. Sănătatea se îmbunătățește anul viitor și se recapătă stabilitatea financiară. 5 e cifra norocului, dar e un noroc schimbător. Trebuie să ne mulțumim cu ce avem, să fie economi. Moderație este cheia anului 2021.

Horoscop 2021. Îmbunătățirea condițiilor de viață va fi prioritară anul viitor

Fiecare va căută acest lucru, pentru că nu li se mai permite să mintă celor care promit. Îmbunătățirea condițiilor de viață se va face cu eforturi foarte mari, pentru că avem datorii mari în spate.

Vor fi beneficii financiare după aportul fiecărei zodii. Atenție! Potrivit lui Mihai Voropchievici, nu toate zodiile vor fi bogate în anul următor. Trebuie să ne debarasăm de rutină și să lăsăm la o parte toate prejudecățile din 2020.

5 e câteodată violent. în 2021 trebuie să uităm de violență, se vrea un an pașnic!

Horoscop 2021 Rac, cu Mihai Voropchievici

Racul a dus-o greu în 2020 și va trebui să iasă și să centreze pe socializare. Sunt harnici și vor trebui să-și contruiască multe relații în 2021. Vor avea beneficii de pe urma acestor relații, practic își vor consolida viitorul. Schimbarea plutește în aer pentru ei și adaptarea rapidă aduce succes.

Horoscop post-coronavirus Rac, cu Mihai Voropchievici

În 2021 trebuie să prindă toate oportunitățile. Anul viitor trebuie să-și întărească relația sentimentală. Familia e prioritară. Talentele vă pot aduce bani în plus. 2021 e anul cu cele mai mari oportunități de a scoate talentele la iveală. Racii în 2021 trebuie să știe să se adapteze.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, grindină și vijelii, în prima zi de minivacanță! Avertizarea meteo ANM vizează 17 județe
x close