Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2021 Taur. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Taur

Horoscop 2021 Taur. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Taur

Horoscop 2021 Taur. Mihai Voropchievici a oferit la Antena 3 horoscopul pentru anul viitor pentru fiecare zodie în parte. Taurii pot obține rezultate importante doar dacă abordează viața cu idei noi.

Horoscop 2021 Taur. Mihai Voropchievici, horoscop post-coronavirus pentru zodia Taur
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    26 Dec 2020   •   21:35

Numerologic, 2021 este un an 5, iar 5 este la extrema între 1 și 9 și atunci trebuie să păstreze un echilibru. în 2021, echilibrul vine cu provocări. 

2021 este an provocator, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Mihai Voropchievici: "Aşa arată partea specială a anului 2021"

Totuși, 2021 este un an pașnic. 5 este nervos, agitat, iritabil, este un an al inteligenței. Nu se face nimic haotic în acest an. Sănătatea se îmbunătățește anul viitor și se recapătă stabilitatea financiară. 5 e cifra norocului, dar e un noroc schimbător. Trebuie să ne mulțumim cu ce avem, să fie economi. Moderație este cheia anului 2021.

Horoscop 2021. Îmbunătățirea condițiilor de viață va fi prioritară anul viitor

Fiecare va căută acest lucru, pentru că nu li se mai permite să mintă celor care promit. Îmbunătățirea condițiilor de viață se va face cu eforturi foarte mari, pentru că avem datorii mari în spate.

Vor fi beneficii financiare după aportul fiecărei zodii. Atenție! Potrivit lui Mihai Voropchievici, nu toate zodiile vor fi bogate în anul următor. Trebuie să ne debarasăm de rutină și să lăsăm la o parte toate prejudecățile din 2020.

5 e câteodată violent. în 2021 trebuie să uităm de violență, se vrea un an pașnic!

Horoscop 2021 Taur, cu Mihai Voropchievici

Anul acesta Taurii pot obține rezultate importante doar dacă abordează viața cu idei noi. în 2021 veniți cu idei noi și renunțați la trecut. Taurii se vor obișnui greu. Trăiesc un pic în trecut. Șansa vieții lor e anul acesta - dacă vreți să câștigați mult asumați-vă riscuri mari. E an de multă muncă, dar și de recontectare cu familia. Cei singuri pot rămâne tot singuri în 2021.

Horoscop post-coronavirus Taur, cu Mihai Voropchievici

Munca le va aduce taurilor mulți bani, dar stresul le poate afecta sănătatea. Încercați să ieșiți în natură, pentru a vă încărca bateriile. Călătoriți și asta vă place extraordinar de mult, în 2021 ieșiți din tipar. Taurii au an bun pentru introspecție, pentru a cere ajutor la nevoie. E bine ca în acest an să vă spuneți deschis tot ce vă frământă. E anul în care puteți răbufni și răsufla ușurați. Veți fi tentați să schimbați jobul.

×
Parteneri
Gata cu amenzile! Apelul celui mai cunoscut polițist român de pe TikTok
x close