Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2023, cu astrologul Daniela Simulescu. Anul schimbărilor majore de destin pentru câteva zodii

Horoscop 2023, cu astrologul Daniela Simulescu. Anul schimbărilor majore de destin pentru câteva zodii

Astrologul Daniela Simulescu a realizat previziunile astrale pentru anul 2023 și dezvăluie cum ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare. Și Saturn va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor.

Horoscop 2023, cu astrologul Daniela Simulescu. Anul schimbărilor majore de destin pentru câteva zodii
de Gabriel Dano    |    17 Aug 2022   •   17:07

Horoscop 2023 Berbec

La începutul lui 2023, Berbecii sunt invitațo să facă un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe! 2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare.

Horoscop 2023 Taur

Începutul lui 2023 nu este deloc ușor. Este chiar foarte intens. Conjuncția Venus-Pluto te poate împinge către evenimente radicale, încă din primele zile ale noului an. Vei fi preocupat de următorul pas în permanență. Poate alegi să pleci sau să te întorci în țară, să te muți sau să pleci într-o călătorie, la propriu și la figurat, pentru dezvoltarea personală. Marte va în casa banilor până pe 25 martie, timp suficient să dai din coate pentru a găsi resursele necesare.

Horoscop 2023 Gemeni

Câteodată ai nevoie de ani ca 2023 să te hotărăști și tu la ceva. Și nu neapărat că te împing apropiații sau societatea să iei o decizie. Este vorba de tine. Și asta va fi cea mai mare provocare! Dar să vezi cum stă treaba. Marte, planeta acțiunii și a motivației, stă în semnul tău până pe 25 martie. Și știi ce nu îi place lui Marte? Victimizarea, scuzele și comparația cu alții. În primă fază, vine cu furie, cu pierderea răbdării, cu frică și cu un nivel crescut de agresivitate. Apropiații vor rămâne uimiți de curajul pe care îl vei dobândi.

Horoscop 2023 Rac

În prima jumătate a anului 2023, eforturile tale vor fi concentrare în zona profesională. Jupiter tranzitează casa carierei și vine cu oportunități clare. Poate unele strâns legate de ce s-a întâmplat în viața ta în perioada 11 mai - 28 octombrie 2022. Poți primi o promovare, poți alege un alt domeniu de activitate sau poți primi mai multă responsabilitate. Există și riscul să te aglomerezi, dar reușești să te ocupi de toate. Jupiter ține cont mai ales de cei care se ocupă și de ce le face plăcere, nu doar să pună o pâine pe masă.

Horoscop 2023 Leu

În 2023, Leii vor scăpa, în sfârșit, de blocajele în zona relațională. Saturn va ieși de tot din casa a șaptea. Cu siguranță, din 2020 încoace, au tras multe ponoase, au trecut prin multe teste, au acceptat realitatea. Au tot așteptat să se întâmple ceva, să apară cineva sau să ajungă la altar cu persoana iubită. Să ne înțelegem: unii au avut parte de oficializare sau relații serioase în ultimii ani, dar alții au avut parte doar de amânări peste amânări.

Horoscop 2023 Fecioară

În 2023 vei afla, nu în cel mai plăcut mod, că o relație serioasă nu se bazează doar pe iubire. Pe fluturașii din stomac, pe chimie, spontaneitate, sau pe senzațiile pe care le ai când ești în preajma persoanei iubite. Chiar nu vei mai putea idealiza pe nimeni! Ci pe un angajament cât se poate de serios. Saturn, planeta limitelor și a maturizării, va intra în casa relațiilor și a parteneriatelor pe 7 martie. Construcția unei relații stabile presupune compromisuri, sacrificii, muncă, efort, răbdare și testarea limitelor.

Horoscop 2023 Balanță

În 2023, siguranța financiară va fi cea care va prima. Vor fi mai multe drumuri la instituțiile financiare sau mai multe investiții cu banii primiți de la partener sau de la familie. Condițiile de lucru se vor schimba și vei începe să fii îngrijorat. Saturn te va face mai atent la cât de eficient ești. Vei descoperi că pierzi timp prețios și că este cazul să îți schimbi rutina zilnică. De asemenea, vrei nu vrei, îți vei observa limitele personale, peste care nu vei putea trece, indiferent de vârstă.

Horoscop 2023 Scorpion

2023 este anul care te va învăța că ești singurul responsabil de propria fericire. Tu și nimeni altcineva! Și după ce îți vei oferi tot ce ai nevoie, viața amoroasă ți se îmbogăți. Saturn își începe tranzitul în casa iubirii și a fericirii pe 7 martie. Te vei confrunta cu toate lipsurile din copilărie, neîmplinirile amoroase și lipsa iubirii de sine.

Horoscop 2023 Săgetător

În primele trei luni ale anului 2023, astrele te invită să iei decizii, acolo unde este cazul, referitoare la zona relațională. Mai ales dacă sunt probleme. Tranzitul lui Marte în casa relațiilor aduce stres, tensiuni, nerăbdare, frustrare și frică. Atmosfera nu va fi plăcută dacă și-a făcut simțită prezența blazarea. Faptele și vorbele partenerului te vor irita într-un mod greu de controlat. Pot apărea și evenimente radicale, adică ori te căsătorești, ori te desparți.

Horoscop 2023 Capricorn

În 2023 vei fi mai tot timpul pe drumuri. Saturn, guvernatorul tău, va intra în casa a treia. Și de aici pot fi create o multitudine de scenarii. Familia va avea nevoie de ajutorul tău și va trebui să îi vizitezi pe cei dragi. Poți decide că este momentul să te muți, în țară sau în străinătate. Oricum, trebuie să reții că întocmirea actelor va dura și îți va aduce destule frustrări. Locul de muncă va necesita ca tu să te întâlnești des cu potențialii clienți sau colaboratori.

Horoscop 2023 Vărsător

Cu Marte retrograd în casa pasiunilor și Jupiter în zona educației, în primele trei luni ale lui 2023 nu trebuie decât să înveți, să îți (re)descoperi unele pasiuni, să devii mai flexibil, să comunici într-un mod eficient și să cauți îmbunătățirea rutinei zilnice. Din 7 martie, Saturn va intra în casa banilor și îți va schimba total atitudinea față de strategiile financiare. Și dacă nu aveai una, vei fi obligat. Lui Saturn îi plac economiile, cheltuielile făcute cu cap și câteodată zgârcenia.

Horoscop 2023 Pești

2023 promite pentru voi un proces de maturizare destul de anevoios. Dacă în 2022 ați beneficiat de prezența lui Jupiter și a lui Neptun în semnul vostru, și ați lăsat totul la voia întâmplării, din 7 martie 2023 nu se va mai putea. Saturn, planeta timpului și a responsabilității, își începe tranzitul prin semnul vostru. Și începe să vă pregătească pentru evenimente majore. Va fi precum un preparator, un profesor de neînduplecat sau ca un părinte care nu are timp de discuții puerile. Previziunile pe larg, pe astrosens.ro.

×
Subiecte în articol: astrologul Daniela Simulescu
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close