Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 21-27 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii au nevoie de iubire, Vărsătorii iau decizii importante

HOROSCOP 21-27 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii au nevoie de iubire, Vărsătorii iau decizii importante

O săptămână care ne inspiră să fim mai receptivi la sugestiile pe care le primim! Miercuri este ziua cea mai bună, iar vineri e ziua cea mai tensionată. Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020.

HOROSCOP 21-27 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii au nevoie de iubire, Vărsătorii iau decizii importante
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    20 Sep 2020   •   09:01

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat duminică, 20 septembrie 2020, de Camelia Pătrășcanu:

HOROSCOP BERBEC - O săptămână care începe cu interes pentru câștig. Ziua de luni le poate aduce o strategie valoroasă. Miercuri e zi bună pentru întâlniri importante. Atenție vineri la ciocnirile cu superiorii. În weekend e cu prietenii.

HOROSCOP TAUR - Farmecul e important, dacă vreți să convingeți. Banii pot veni miercuri, puteți surprinde o posibilitate neașteptată. Vineri atenție la acte. În weekend aveți tot felul de sarcini de care ar fi bine să vă detașați.

HOROSCOP GEMENI - Săptămâna începe cu multă muncă, mult efort. Atenție la sănătate. Marți și miercuri au întâlniri plăcute. Atenție la sănătate joi, dar și vineri. Vineri riscă să piardă bani. În weekend posibile călătorii.

HOROSCOP RAC - Munca adevărată începe de marți, miercuri poate câștiga bani. Joi și vineri sunt zile tensionate, e cazul să evitați cearta. Weekend fără stres.

HOROSCOP LEU - Săptămâna începe în ritm lejer, marți și miercuri sunt foarte vitali și sunt implicați în tot ce fac. Vineri poate fi o zi complicată, dacă acumulează oboseala. În weekend poate ar fi bine să fie lângă o persoană care îi iubește.

HOROSCOP FECIOARĂ - Fecioarele trebuie să pună informații cap la cap. Sunt în formă bună marți și miercuri, fac analize și strategii. Pentru joi si vineri foarte multe activități și vor ca lucrurile să iasă bine. E în joc imaginea lor. În weekend muncesc.

HOROSCOP BALANŢĂ - Fac calcule financiare la începutul săptămânii. Au șansa să câștige, surprind o oportunitate pentru ei marți și miercuri. Sunt foarte populari și li se deschid ușile. Au tensiuni în casă joi și vineri. În weekend fac planuri.

HOROSCOP SCORPION - Sunt în formă, marți și miercuri au zile bune din punct de vedere financiar. Este un context promițător. În weekend stau în casă.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - Au o săptămână cu tot felul de strategii, miercuri sunt foarte populari și se miră și ei că oamenii sunt dispuși să-i ajute. Cheltuiesc bani spre finalul săptămânii. În weekend sunt pe drum.

HOROSCOP CAPRICORN - Au nevoie de iubire, marți și miercuri ar fi bine să se implice mai puțin în ce se întâmplă în jurul lor. Joi și vineri zile tensionate, cu multe calcule. În weekend au de lucru.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Au autoritate, iau decizii. E importantă munca lor, primesc tot felul de complimente și laude. Au tot felul de invitații. Joi și vineri nu sunt deloc în formă, atenți la sănătate.

HOROSCOP PEŞTI - Primesc vești de la persoane influente, marți și miercuri au zile grozave pentru cariera lor. Atenție joi și vineri la anturaj! În weekend e cazul să vă încărcați bateriile.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close