Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au Luna în semnul zodiacal, Capricornii primesc o mână de ajutor

Horoscop 21 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au Luna în semnul zodiacal, Capricornii primesc o mână de ajutor

Ştim să ne apărăm interesele astăzi şi asta este foarte bine, dar atenţie la interesele altora care v-ar putea face rău. O zi grozavă pentru toată lumea, pentru că ori câştigăm, ori evităm o pierdere.

Horoscop 21 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au Luna în semnul zodiacal, Capricornii primesc o mână de ajutor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Sep 2020   •   09:15

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

HOROSCOP BERBEC - au o zi grozavă, pentru că ştiu să transforme orice insucces în victorie. Pe de altă parte, există mari şanse de câştig, unul poate chiar neaşteptat. Poate chiar cu ajutorul altora.

HOROSCOP TAUR - se bazează pe relaţii, ştiu să farmece. E bună şi charisma, de aceea e o zi de succes, mai ales social.

HOROSCOP GEMENI - o zi cu muncă, dar cu sprijinul altor persoane. Se pot bizui pe specialitatea sau experienţa profesională a unor colegi.

HOROSCOP RAC - o zi cu intuiţie, fler în afaceri sau în tot ceea ce au de realizat. E bine să rezolve lucrurile aşa cum îi îndeamnă sufletul.

HOROSCOP LEU - pot avea una din acele zile în care simt nevoia să nu iasă din carapacea lor şi poate e bine dacă au activitităţi de rutină sau exact în acest moment trebuie să pregătească un sistem după care să funcţioneze apoi şi în zilele următoare.

HOROSCOP FECIOARĂ - investighează, au un nas foarte fin, de copoi, că dacă lucrurile nu merg bine sau cineva nu îşi face treaba, identifică imediat. În plus, pot descoperi o soluţie pentru că ştiu să facă cercetări.

HOROSCOP BALANŢĂ - vorbim de bani astăzi, au instinct pentru a câştiga sau a eficientiza mai mult munca, fără a depune mai mult efort. E vorba de foarte mare inteligenţă în a-şi valorifica toate atuurile.

HOROSCOP SCORPION - au foarte multă intuiţie, pentru că au Luna în semnul lor zodiacal. Aşa că ştiu dacă să se implice, cu cine şi dacă să stea deoparte. În tot cazul, ştiu să se descurce foarte bine cu actele şi pot descoperi o soluţie la nişte probleme încurcate. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR - e vorba de discreţie astăzi. Probabil că preferă să stea pe margine şi să observe mai mult ce se întâmplă în jur, pentru a-şi da seama care sunt jocurile. De asemenea, pot ajuta pe cineva aflat la ananghie.

HOROSCOP CAPRICORN - se bazează pe prieteni sau răsare, de acolo de unde nu se aşteaptă, o persoană care poate să le dea o sugestie bună sau să le întindă o mână de ajutor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - pot profita de autoritatea şi puterea lor intimidând sau, de la înălţimea funcţiei lor, dirijează lucrurile sau salvează pe cineva.

HOROSCOP PEŞTI - ziua poate aduce reuşită şi succes, mai ales datorită protectorilor sau poate chiar ei, având cunoştinţe înalte, educaţie foarte valoroasă, diplome, cumva au greutate în momentul în care vin cu o sugestie şi lumea le recunoaşte această calitate.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close