Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii jonglează cu banii, Scorpionii au o zi plină de belşug

Horoscop 22 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii jonglează cu banii, Scorpionii au o zi plină de belşug

Ziua de azi poate aduce şanse neaşteptate sau răsturnări de situaţie, astfel că trebuie să fim adaptabili, pliabili şi să ascultăm mai multe puncte de vedere. Va fi o zi frumoasă, mai ales pentru cei care îşi folosesc înţelepciunea.

Horoscop 22 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii jonglează cu banii, Scorpionii au o zi plină de belşug
de Georgiana Adam    |    22 Sep 2020   •   08:50

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

HOROSCOP BERBEC - pot avea discuţii multe cu tot felul de persoane şi repoartă un succes moral, îşi fac cunoscute cunoştinţele şi oamenii îi apreciază pentru acest lucru. Apar aranjamente de călătorie.

HOROSCOP TAUR - bani învârtiţi prin acte, găsesc o modalitate prin care să scape de nişte taxe sau chiar să piardă mai puţin, să câştige mai mult, în funcţie de inteligenţa cu care văd oportunităţile.

HOROSCOP GEMENI - o zi de negocieri, mai ales dacă au nevoie de anumiţi colaboratori sau dacă vor să ajungă la inima cuiva sau vor să convingă pe cineva, ştiu să facă acest lucru folosind vorbe meşteşugite.

HOROSCOP RAC - muncă astăzi, dar mai mult intelectuală decât efort fizic sau alergătură. Poate e bine să se uite pe nişte acte sau în contracte sau în manual, pentru a se pune la punct.

HOROSCOP LEU - sunt foarte creativi şi ingenioşi, caută o soluţie mai simplă, o scurtătură a scurtăturii şi simt ei că lucrurile pot ieşi şi fără aşa multă osteneală. Au o dispoziţie de vacanţă Caproape cu care abordează problemele.

HOROSCOP FECIOARĂ - este una dintre acele zile în care mai curând colectează informaţii sau vor să facă un prim bilanţ al paşilor pe care i-au făcut recent în ultimele săptămâni. Asta îi ajută să îşi clarifice poziţia şi să o consolideze. În familie, pot avea musafiri sau e un du-te-vino.

HOROSCOP BALANŢĂ - ziua aduce dispoziţie pentru întâlniri, multe vorbe, poate chiar călătorii sau planuri multe. Dau un pic cam mult din casă, dar contextul este unul prietenos şi le face plăcere şi să se laude un pic.

HOROSCOP SCORPION - o zi aducătoare de belşug, poate chiar nesperat. Cu alte cuvinte, pot vedea ocazii sau oportunităţi la care nu s-au gândit iniţial, iar banii se colectează de unde nu au crezut.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - ziua aduce o subliniere a egoului, apersonalităţii, vor să iasă în evidenţă sau măcar să nu fie călcaţi pe bătături. Voinţa lor sau nevoile lor sunt promordiale astăzi.

HOROSCOP CAPRICORN - pot avea una din acele zile în care simt nevoia să fie mai discreţi sau să fie un pic mai atenţi cu lucrurile pe care le-au făcut deja, să vadă dacă nu s-a strecurat vreo greşeală. Au discuţii foarte profunde cu o persoană din anturajul lor şi primesc tot felul de veşti de la lumea din jurul lor. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR - ziua aduce contact cu societatea, întâlniri cu persoane care nu sunt foarte apropiate, dar de la care pot lua idei, sugestii, cu alte cuvinte sunt cu ochii pe alţii, să vadă fiecare ce a mai făcut şi cum s-a descurcat.

HOROSCOP PEŞTI - ziua poate aduce succes mai ales moral, toate deciziile pe care le iau sunt analizate şi gândite şi cu toate deciziile pe care le iau vor să împace şi raţiunea, dar şi sufletul, iar lucrul acesta esta apreciat mai ales la locul de muncă.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close