Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Oportunități fantastice pentru Vărsători, vin bani mulți pentru Pești

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Oportunități fantastice pentru Vărsători, vin bani mulți pentru Pești

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Foarte bogată în fenomene astrale, această săptămână. Luna face conjuncție cu foarte multe planete, deci ne putem aștepta la stări diverse, gânduri, informații de care trebuie să ținem cont, așa că avem multe lucruri de făcut în această săptămână.

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Oportunități fantastice pentru Vărsători, vin bani mulți pentru Pești
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    22 Mai 2022   •   09:49

Horoscop 23-29 mai 2022. Reflectăm, întoarcem problema pe toate fețele. Abia joi și vineri vom avea mai multe date și certitudini interioare.

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, începutul de săptămână e tihnit. Luni și marți se recomandă să nu acționeze, însă de miercuri încolo, cu o conjucție Marte - Lună în semnul lor zodiacal au o intuiție fabuloasă în legătură cu situațiile și cum le pot manevra mai bine.

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, săptămâna începe foarte social și relațional. Luni și marți, poate că sunt mai interesați de ce fac cei din jurul lor sau cum sunt văzuți de către aceștia. În a doua jumătate a săptămânii merită să analizeze cine e în barca lor și cine nu.

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, întorc o problemă pe toate părțile, luni și marți, pentru că nu prea vor să deranjeze și totuși trebuie să ia niște decizii mari care aduc un pic de disconfort, atât pentru ei, cât și pentru cei din jur. Dar, dacă se lasă ghidați de suflet, de intuiție, știu bine ce este de făcut în acest moment și simt bine vremurile. 

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Zilele de luni și de marți pot aduce pledoarii foarte valoroase pe care le susțin în fața unor persoane pe care vor să le convingă sau vor să clarifice niște lucruri sau de la care vor să obțină anumite autorizații, aprobări sau avize. Au argumente și de natură emoțională.

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Luni și marți sunt zile în care își fac calcule fără să se trădeze, calcule financiare: ce au de câștigat, cum ar putea să obțină mai mult, cum ar putea să-și vândă produsele mai bine sau talentele mai bine. Pot specula slăbiciunile celor din jur venind în întâmpinare și spunând 'eu pot rezolva lucrul acesta'.

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

E foarte important luni și marți impresia pe care o lasă celor din jur și au aspecte de forță, deci cumva își susțin opiniile, mai ales când trebuie să apere pe cineva sau să țină partea celui  nepăstuit - găsesc ele o victimă pe care s-o sprijine. Calitățile lor, cele umaniste, ies la suprafață.

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanțele muncesc, luni și marți, dar nu singure: au colaboratori și pot păvățui pe cei mai puțin pricepuți cum să rezolve mai bine treburile. Oferă multe sfaturi care sunt extraordinar de bine primite. De asemenea, începutul de săptămână este bun și pentru sănătate, se rezolvă multe lucruri.

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Au multă imaginație și intuiție la început de săptămână. Pot veni cu o viziune nouă, cu o versiune nouă în activitățile lor, dar au și chef de lucru. Și, mai ales dacă își găsesc ceva pasionant, ca să le diversifie un pic activitatea, sunt și mai implicați, pentru că au mult de muncă, mai ales în a doua jumătate a lunii.

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, primele zile ale săptămânii aduc mai mult preocupare pentru propriul interes sau pentru casă, cămin și confortul lor. Unii poate sunt un pic mai comozi și așteaptă să li se încarce bateriile, alții rezolvă treburi pe lângă casă. A doua jumătate a săptămânii, însă, aduce multă energie pe care ar fi bine să nu o risipească în flirturi sau diverse preocupări care nu au un obiectiv clar. În schimb își pot folosi în mod minunat imaginația.

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, începutul de săptămână le poate aduce un pic de agitație și corporală și mentală: drumuri, deplasări, întâlniri și vizite, discuții multe, unele sâcâitoare. Pot oferi niște sfaturi bune, dar trebuie să le împacheteze frumos.

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt preocupați de bani, luni și marți. Știu că îi pot face și chiar au oportunități fantastice în acest moment. Fără mare efort, folosindu-și talentele, pot câștiga mai mult decât altă dată. A doua jumătate a săptămânii e foarte creativă - au idei noi sau trebuie să inventeze niște idei, un mod de a rezolva lucrurile. Și e multă muncă intelectuală în a doua jumătate a săptămânii.

Horoscop 23-29 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Începutul de săptămână este extrem de intutitiv și sunt hotărâți să facă lucruri mari, să se mobilizeze, să aibă curaj, să lase deoparte vine, rușinea sau nemulțumirea de ei înșiși și pășesc într-o nouă etapă care aduce bani de acum înainte. Asta dacă în a doua jumătate a săptămânii își susțin acest elan și muncesc pe rupte.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close