x close

HOROSCOP 24 IANUARIE. Gemenii se bazează pe logică, Balanțele sunt pline de inspirație

24 Ian 2020   •   01:00
HOROSCOP 24 IANUARIE. Gemenii se bazează pe logică, Balanțele sunt pline de inspirație  Foto: Pixabay.com

HOROSCOP 24 IANUARIE. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 24 IANUARIE 2020; astazi Luna este in Varsator si este Noua. Este prima Luna Noua de cand a inceput anul, deceniul si era astrologica, prima Luna Noua dupa eclipsele recente solare si lunare. Luna Noua in Varsator ne pregateste sa fim gata pentru o abordare proaspata intr-un anumit sector al vietii noastre. Daca mintea iti este blocata pe o anumita idee, este timpul sa o scuturi si sa vezi ceva diferit. Si daca nu o faci tu, oamenii si circumstantele o vor face pentru tine. Ai incredere, o schimbare ce se prezinta spre tine este de bine. Dupa ce te vei acomoda cu ea, desigur… 

HOROSCOP 24 IANUARIE. Ziua de azi aduce o revelatie, o eliberare, o surpriza. Si daca nu azi, este timp si in zilele viitoare cand se mentine efectul Lunii Noi.

HOROSCOP 24 IANUARIEGandeste in afara cutiei conventionale a mintii cu Luna Noua in Varsator. Varsatorul este coordonat de Uranus iar Luna Noua este acum in cuadratura cu Uranus, deci este semnalul clar ca un mod vechi de a face ceva, de a gandi ceva devine istorie. Si ultimele saptamani au pregatit terenul in acest sens. Dar ce sa pui in locul ramas liber ? Incearca sa experimentezi ceva mai mult cu mintea ta, sa gandesti versiuni total noi. Nu te teme sa dai la o parte regulile cunoscute si sa pornesti pe un drum nou de gandire sau actiune. O atitudine detasata emotional functioneaza bine acum ca sa capeti perspectiva cea mai potrivita pentru tine.

HOROSCOP 24 IANUARIEDisponibilitatea ta de a incerca o abordare noua iti va aduce rezultate si satisfactii foarte mari in timp.

HOROSCOP 24 IANUARIEBERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi te poti intalni cu o mare idee aparuta neasteptat in calea ta si nu trebuie sa o respingi pentru ca iti pare improbabila. Este ziua in care sa gandesti mare si sa tintesti si ajungi sus. Studiaza bine obstacolele din plan bine de tot si iti vei da seama ca insusi obstacolul iti va sugera cum sa il inlaturi.

HOROSCOP 24 IANUARIETAUR (21 aprilie – 21 mai)

Oamenii in pozitii de autoritate iti pot intarzia munca azi ca sa isi razbune unele suparari din trecut. Nu te consuma daca se intampla asa ceva pentru ca orice nu are loc la un anumit moment inseamna ca are timpul sau in care trebuie sa se intample. Bucura-te de linistea vietii personale si iti va creste entuziasmul.

HOROSCOP 24 IANUARIEGEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este vital sa iti pui toata baza pe mintea logica astazi si sa afli ce incearca ea sa iti transmita in relatie cu cineva apropiat. Ce ganduri vechi ai despre aceasta persoana ? Cum ai putea sa privesti relatia voastra cu un aer nou ? Nu ezita sa actionezi hotarat in clipa in care simti ca ai o noua abordare ce iti este benefica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 

Citeşte mai multe despre:

horoscop HOROSCOP 24 IANUARIE
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati