Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să dreagă busuiocul azi, iar Vărsătorii să fie atenţi la sănătate

Horoscop 24 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să dreagă busuiocul azi, iar Vărsătorii să fie atenţi la sănătate

Multe responsabilităţi astăzi şi unele sarcini s-ar putea să ni se pară prea obositoare sau contracronometru. E o zi un pic complicată din cauza responsabilităţilor sau consecinţelor, dar în final totul iese bine.

Horoscop 24 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să dreagă busuiocul azi, iar Vărsătorii să fie atenţi la sănătate
Sursa foto: Camelia Patrascanu/Facebook
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2020   •   08:42

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

HOROSCOP BERBEC - se impun astăzi la locul de muncă şi prin dibăcie, prin experienţă profesională, dar şi prin opinii pe care le pot lua contrar opiniei şefilor.

HOROSCOP TAUR - ziua aduce multe diligenţe destul de obositoare, se încurcă prin hăţişurile birocratice.

HOROSCOP GEMENI - se bazează pe alţii astăzi, aşteaptă un prim pas făcut de altcineva, asta pentru că nu stăpânesc foarte bine probabil o operaţiine pe care o au de executat.

HOROSCOP RAC - ziua anunţă întâlniri cam spinoase, poate au trac în faţa unei persoane, în tot cazul trebuie să se regăseacă repede, pentru că sunt discuţii foarte importante pe care le poartă.

HOROSCOP LEU - multă osteneală astăzi la locul de muncă, au de rezolvat multe lucruri şi probabil contracronometru, de aceea se pot obosi cam mult.

HOROSCOP FECIOARĂ - multă responsabilitatea astăzi, trebuie să cântărească foarte bine orice gest, decizie sau semnătură de care răspund ei, pentru că nu numai banii depind de asta, ci şi renumele lor sau alianţa cu altcineva.

HOROSCOP BALANŢĂ - vorbim de copleşire astăzi,  au multe sarcini de făcut, atât la serviciu, cât şi acasă, nici nu mai ştiu pe unde să se împartă, mai ales dacă nu se pot baza pe un colaborator sau pe partenerul de viaţă şi tind să-şi cam piardă răbdarea.

HOROSCOP SCORPION - au un act încurcat care trebuie de urgenţă rezolvat, pentru a merge treaba mai departe la locul de muncă. Nu e cazul să arunce vina pe cineva, chiar dacă există un împricinat.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - banii sunt foarte vegheaţi astăzi, trebuie să facă economie, să valorifice un obiect, un bun sau să salveze o operaţiune pe care au făcut-o, cu alte cuvinte să dreagă un busuioc.

HOROSCOP CAPRICORN - o zi foarte intensă astăzi, cu multe emoţii, pot să fie un pic nesiguri de ei sau nu sunt într-o formă bună fizică şi tind să-şi facă griji şi gânduri negre de aici. E bine să aibă mai multă răbdare, zilele următoare sunt mai senine.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - atenţie la sănătatea astăzi! Pe de altă parte, ceva nerezolvat poate veni din urmă, o sarcină de care ar vrea să scape sau o persoană care îi bate la cap şi trebuie să se ocupe cu mai multă indulgenţă şi toleranţă, pentru a depăşi şi această zi.

HOROSCOP PEŞTI - e posibil să fie prinşi într-o circumstanţă, într-un context care nu le face plăcere, nu-i onorează sau pune foarte mare presiune asupra lor, mai ales dacă nu îşi găsesc cuvintele şi nu ştiu cum să înfrunte o persoană sau să-i spună adevărul în faţă. Poate e bine să lase pe alte zile, când sunt mai inspiraţi. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close