Antena 3 CNN Horoscop 25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii primesc aprobări pe care le așteptau, Balanțele iau decizii bune

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii primesc aprobări pe care le așteptau, Balanțele iau decizii bune

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avem de parcurs o lună specială, pentru că este Lună plină joi şi sunt zilele Vărsătorului, cele care vorbesc despre viitor.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii primesc aprobări pe care le așteptau, Balanțele iau decizii bune
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Ian 2021   •   08:54

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna începe bine, ziua de luni e foarte valoroasă. Marţi şi miercuri, zile tensionate, pentru că ei sunt rigizi. Luna plină de joi, atenţie la tensiunile sociale. În week-end, muncă şi îngrijire pentru sănătate.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, e o săptămână care începe cu preocupări legate de bani. Marţi şi miercuri, au nevoie de nişte aprobări, iar pentru Luna plină de joi, aspectele sunt tensionate, pot simţi că locul lor nu e sigur. Le lipseşte susţinerea familiei, dar se pot distra în week-end.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna aduce marţi şi miercuri tensiuni legate de bani, sunt zgârciţi, în schimb sunt productivi la muncă şi pot face lucruri bune. Luna plină aduce emoţii legate de viitor. În week-end, le prinde bine susţinerea familiei.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, emoţii multe marţi şi miercuri, iar Luna plină aduce mari tensiuni joi şi vineri, legate de banii lor pierduţi din cauza altcuiva. Unii se simt daţi de-o parte. În week-end, au parte de multe discuţii.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, săptămâna începe bine, se simt în formă, în schimb, marţi şi miercuri sunt zile delicate şi se pot dedica altor persoane. De aceea, Luna plină de joi şi cu efectul ei, chiar vineri, pot fi zile tensionate. În week-end, atenţie la cheltuieli, că sunt zile de economie.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua de luni e bună pentru carieră, sunt apreciate. Sunt tensionate zilele de marţi şi miercuri, află veşti. Luna plină poate readuce răni sentimentale. Atenţie la sănătate în week-end.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanţe, săptămâna se anunţă foarte importantă pentru carieră în primele zile, când iau decizii bune. Luna plină activează sfera inimii, iubirii. În week-end, o retragere e bună pentru încărcarea bateriilor.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii îşi fac tot felul de calcule, marţi şi miercuri, în legătură cu planurile lor, se mai şi jelesc un pic, ca să capete atenţie. Luna plină e pe axa carierei, aşa că joi şi vineri, sunt zile importante cu planuri mari. În week-end, au de reflectat la viitor.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, o săptămână care începe sub spectrul calculelor privind bunuri, bani. Luna plină e fixată în zona principiilor în viaţă, pot descoperi că au prejudecăţi şi gândire limitată. În week-end, responsabilităţi.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, o săptămână ce începe cu planete care acţionează în sfera relaţiilor, mai ales sentimentale. E bine să asculte sfaturile marţi şi miercuri. Luna plină e fixată în zona banilor, au şanse de câştig. Discuţii multe şi muncă, în week-end.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, e o săptămână care accentuează munca, mai ales marţi şi miercuri şi scot şi bani. Pentru Luna plină, au lecţia de a şti să se prezinte într-o formulă onestă şi au nevoie de atenţie. În week-end, răsfăţ.

25-31 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Peşti, o săptămână care începe sub semnul pasiunii şi iubirii, mai ales marţi şi miercuri. Pentru Luna plină, joi şi vineri e activată zona muncii. În week-end, alături de partenerul de viaţă, care îi susţine.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cătălin Cherecheş, adus în România!
x close