Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele îşi pun pofta în cui, Scorpionii mizează pe farmec

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele îşi pun pofta în cui, Scorpionii mizează pe farmec

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi a compasiunii şi înţelegerii.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele îşi pun pofta în cui, Scorpionii mizează pe farmec
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Ian 2022   •   08:36

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Nu avem voie să ne certăm cu nimeni şi nici să ne supărăm pe oameni. O zi bună pentru toată lumea, dacă suntem un pic atenţi la ce se întâmplă în spatele cortinei.

La cauzele lucrurilor. Cu alte cuvinte, la intuiţie.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Poate că partenerul de viaţă sau persoana cu care se întâlnesc, astăzi, şi au de lucru nu îi mulţumeşte. Dar e bine să aibă răbdare. Lucrurile se pot schimba şi dispoziţiile oamenilor la fel.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pun mult accent pe estetică şi pot impresiona, dar nu chiar pe toată lumea aşa că atenţie, mai ales la persoanele în vârstă foarte autoritare sau mai închistate.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Au pretenţia de a se rezolva nişte lucruri la locul de muncă şi nu prea vor să fie făcuţi responsabili pentru ceea ce nu merge, de aceea sunt multe discuţii în jurul regulamentelor sau contractului.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua poate aduce foarte multă emoţie. Poate se gândesc cu drag la o persoană sau li se face dor de cineva şi de aceea unii îşi fac şi planuri de vizită, de întâlnire. Atenţie, la bani. Nu prea e cu cheltuială.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce tot felul de tensiuni şi poate că nu prea sunt în formă şi nu vor să aibă nişte sarcini foarte grele astăzi. În schimb, dacă se lasă duşi de val şi simt corpul şi simt ce le este bine, este mult mai potrivit.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Întorc o problemă financiară pe toate părţile, avantajele şi dezavantajele unei colaborări, unei discuţii sau a unei decizii şi îşi fac destul de multe griji că poate nu au gândit bine sau poate că lucrurile nu pică bine, dar cumva tind să dea şanse.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Ziua este marcată tot de griji financiare sau de gând la bani. Trebuie să pună în cui o poftă pentru că nu prea au voie să cheltuiască. În schimb, pot avea nişte idei minunate, foarte inspirate la muncă.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Îşi fac griji pentru că nu au resurse. Încă nu au tot ce le trebuie pentru a pune în aplicare planurile lor măreţe. De aceea, trebuie să mizeze mai mult pe context, pe farmec, pe ce se întâmplă bun în acest moment şi e de dezvoltat.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Atenţie la sănătate şi astăzi sau la oboseala acumulată. Nu trebuie să intre în discuţii obositoare pentru că nu au de câştigat. În schimb, dacă amână, se pitesc, se fac nevăzuţi sau iartă şi îngăduie, e mult mai bine.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Veşti de tot felul astăzi, unele îi pot îngrijora. Poate îşi dau seama că nu au gândit bine, nu au făcut bine în legătură cu investiţii sau alte alegeri. În schimb, pot afla sfaturi bune de reparaţie.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Multe responsabilităţi, de unele au chef, de altele nu. Dacă e rost de bani, se mai mobilizează, dacă nu, nu prea.

Horoscop 26 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Ziua poate aduce, mai ales în a doua jumătate, întâlniri foarte frumoase şi discuţii foarte bune. Cineva le punctează ceva, o situaţie din trecut, aducând o soluţie sau o claritate de care Peştii au nevoie.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close