Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii au o intuiţie fabuloasă, Gemenii sunt câştigători

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii au o intuiţie fabuloasă, Gemenii sunt câştigători

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Ştim cine suntem şi ce putem, iar asta ne scuteşte de multe griji.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii au o intuiţie fabuloasă, Gemenii sunt câştigători
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Oct 2021   •   07:53

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi care ne cere multă emoţie, astăzi, şi detaşare în acelaşi timp pentru a observa emoţiile cât mai lucid.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Bună relaţie cu partenerul de viaţă sau, în tot cazul, în mediul personal lucrurile merg bine. Pot avea realizări, ajung într-un punct în care pot fi mulţumiţi legat de casă şi cămin.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Ziua aduce convingeri ferme, poate şi pentru faptul că au fost verificate de-a lungul timpului şi ştiu ce sunt, ştiu ce vorbesc şi nu se lasă convinşi uşor să facă lucruri care nu le pică bine.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Bani astăzi. Din munca lor. Au rezultate şi asta se va vedea şi în zilele următoare.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua este marcată de tărie de caracter. Nu neapărat că se confruntă cu cineva, dar astăzi dau dovadă că toată experienţa acumulată, profesională şi de viaţă, îşi spune cuvântul şi ştiu exact cine sunt şi ce fac.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Ziua este marcată în cazul lor de echilibru emoţional. Indiferent care sunt situaţiile create nu se pierd cu firea şi ştiu să analizeze la rece o situaţie.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele se bazează pe prieteni sau pe cunoştinţe şi e important pentru ele care e impactul imaginii lor din mediul în care fac parte. Nu vor nici să rănească, dar în acelaşi timp vor să fie sincere şi să spună lucrurilor pe nume. Într-un mod constructiv.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele au destul de multă autoritate astăzi, se impun, sau îşi fac treaba pe culoarul lor, fără să se lase abătute sau influenţate. Le interesează prea puţin ce se întâmplă în stânga şi în dreapta, deşi ştiu ce se întâmplă. Şi asta doar pentru că vor rezultate.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii au o zi în care intuiţia lor funcţionează foarte bine şi asta îi ajută să anticipeze nişte consecinţe şi poate sunt acum singura zodie care ştie exact ce urmează să facă fiecare şi unde duce fiecare gest.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua este marcată de influenţa pe care o pot avea asupra unei alte persoane. Apelează la coarda sensibilă, se plâng, se jelesc, chiar aduc aminte serviciile pe care le-au făcut cândva, asta pentru a obţine lucrurile pe care şi le doresc.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorn, relaţia personală este subliniată astăzi, cu cineva foarte important şi există riscul să mâhnească această persoană, dar cu explicaţii şi mai ales cu gesturi şi servicii, reuşesc să o pună pe cale.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsător, muncă multă astăzi şi asta pentru că au spirit de datorie sau sunt obligate de calendar să termine treburile la timp.

Horoscop 26 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, vorbim de emoţii, mai ales în relaţie cu persoanele aflate la distanţă la care nu pot ajunge sau la inima cărora nu pot ajunge.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close