Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii fac o nouă cucerire, Fecioarele își depășesc limitele

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii fac o nouă cucerire, Fecioarele își depășesc limitele

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O săptămână care ne cere să fim foarte organizați, foarte dinamici - încă de la începutul săptămânii, întâlniri și discuții. Partea tensionată, în zilele de miercuri și joi. Mult calm, liniște și pace și chiar detașare și însingurare pentru a ne putea aduna gândurile la final de săptămână.

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii fac o nouă cucerire, Fecioarele își depășesc limitele
de Gabriel Dano    |    26 Sep 2021   •   09:38

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci sunt foarte preocupați luni și marți de tot felul de întâniri, să convingă diverse persoane, să-și vândă ideile și să facă rost de acte. Pot călători sau pot contacta persoane aflate la distanță și călătoriile sunt fructuoase. Însă, miercuri și joi zilele sunt mult mai tensionate, au nevoie de concentrare și chiar de liniște pentru a-și rezolva lucrurile. Vineri și sâmbătă sunt zile tonice și dinamice cu surprize și cu vești noi care le dau speranțe.

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri preocuparea este legată de bani luni și marți și-și fac tot felul de calcule să scoată profit din orice sau să vadă soluția în orice. E chiar implicat destinul, cu alte cuvinte, dezleagă niște enigme și cu aceste rezultate reușesc să îți facă proiectele pentru următorii pași. Tensiunile pot fi legate de drumuri pe care le fac sau de discuții cu persoane apropiate cu care nu se înțeleg, asta mai ales miercuri și joi. Finalul de săptămână aduce și el discuții în familie, mai ales vineri și sâmbătă.

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Sunt în formă, mai ales luni și marți, au cuvintele la ei și pot face lucruri îndrăznețe, neașteptate și pentru ei, dar și pentru cei din jur. Își depășescu cumva limitele și asta îi ajută în afaceri, pentru că văd mai departe de ceilallți.Tensiuni financiare, însă. Ideile lor au nevoie de bani, mai ales miercuri și joi. Nu-i găsesc foarte ușor. E recomandabil să nu-i cheltuiască, să fie zgârciți, să reziste la cereri și plângeri. Finalul de săptămână este însă într-o notă mai dinamică și mai generoasă. Posibile călătorii, vineri și sâmbătă.

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci săptămâna începe bine pentru că își pun gândurile în ordine și chiar dezleagă niște enigme, află niște secrete sau își dau seama de niște lucruri, fac niște legături foarte bune luni și marți. Miercuri și joi însă sunt tensionați. Sunt foarte sensibili la ce se întâmplă în mediul lor, mai ales discuțiile cu familia. Vineri și sâmbătă discută mult despre bani, găsesc soluții financiare, sunt mai pragmatici și reușesc să găsească deschideri la problemele pe care le au.

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, săptămâna începe cu planuri mari pentru viitor, idei foarte îndrăznețe, soluții inedite pe care le găsesc. Sunt într-o mare formă luni și marți. Atenție la excese, alimentare sau de alt fel - riscă să-și risipească energia și-n întâlniri și discuții care sunt sterile. De aceea se pot resimți miercuri și joi, au nevoie să stea mai mult cu ei și să se pună în ordine sufletește și mental. Poate să li se ceară ajutorul de către un apropiat și trebuie să facă economie de energie. La final de săptămână sunt în formă.

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecrioarele au multe decizii de luat sau să își spună un punct de vedere foarte bine conturat și argumentat, luni și marți. Pot fi ședințe sau întâlniri cu șefii sau ajung într-un punct cu acțiunile lor în care dictează în acest moment și argumentează foarte mult măsurile pe care le iau. Tensiuni, miercuri și joi, ca la toată lumea. Amână niște întâlniri care le-ar fi făcut plăcere. Și finalul de săptămână, chiar dacă este mai tonic, aduce preocupări pentru sănătate, pentru a altora, în special, și fac servicii oamenilor apropiați.

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele pot rezolva niște probleme legate de acte luni și marți sau află niște informații, primesc niște răspunsuri esențiale pentru ele care pur și simplu le deschid mintea. Li se oferă un culoar de rezolvare de către altcineva, o persoană foarte bine pregătită în domeniul ei sau cumva ajung la aceste informații. De aceea, miercuri și joi încearcă să implementeze și pot intra în conflict cu autoritățile sau cu persoane care vor să se impună în viața lor, dar o țin pe a lor și își ordonează cumva ideile în funcție de propriile lor opțiuni și alegeri. În weekend, cu prietenii.

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt preocupați de bani luni și marți și pot găsi niște soluții la care alții nu s-au gândit. Pot scoate bani sau avantaje sau un profit din tot felul de combinații pe care le fac. În general au nevoie de oameni și să convingă oamenii să facă niște lucruri ca ei să iasă bine alături și de ceilalți. Deci, multă muncă de negociere și lămurile luni și marți. Miercuri și joi atenție la acte, poate chiar mai vechi, care nu au fost rezolvate bine și acum trebuie să se ocupe de ele. Au de lucru și în weekend, dar sunt spornici.

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, relațiile personale sunt subliniate, la fel și imaginea publică. Vor să iasă în evidență, luni și marți, își arată cunoștințele, socializează, pot fi apreciați si complimentați. Tensiuni, însă, miercuri și joi, mai ales pentru cei care și-au neglijat sănătatea. Își dau seama că au o limită și se confruntă cu ea. Poate fi de sănătate, dar poate fi și o limită în concepții, niște prejudecăți de care se lovesc sau alte margini pe care ei acum și le tatonează și văd ce pot sau ce nu pot și ce le convine sau nu le convine. Călătorii în weekend, posibil, sau contacte cu persoane aflate la distanță

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, muncă spornică, luni și marți. Învață sau experimentează lucrul cu o nouă tehnologie sau cu noi mecanisme de care au nevoie au locul de muncă. Miercuri și joi tensiuni cu partenerul de viață sau cu o altă persoană apropiată, mai mult legate de cadru, de ordine, de reguli. Pentru weekend e bine să facă pe plac partenerului sau oamenilor apropiați pentru că serviciile lor vor fi răsplătite.

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt creativi și imaginativi, mai ales la început de săptămână. Nu prea au chef de un orar prea riguros. Își iau mult timp liber, lucrează bine cu multe recreații, dar pot fi productivi pentru că e mai multă muncă de creativitate și de imaginație. Alții pot pune munca în cui și petrec ca în vacanță. Zilele tensionate sunt cele de miercuri și joi, mai ales dacă au dead-line-uri sau anumite puncte de bifat. Le este greu să se mobilizeze sau nu au condiții așa cum vor ei. În weekend pun mai mult preț pe relații sociale, întâlnirea cu partenerul și cer mult de la cei din jur, au tot felul de plângeri și de pretenții.

Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, luni și marți sunt zile fructuoase pare pot să le valorifice dacă lucrează singuri, ca să se concentreze, ca să vadă ce simt cu adevărat, ca să-și încarce bateriile. Sunt foarte bune zile și pentru organizări în familie, însă miercuri și joi tensiunile pot fi legate de emoțiile lor, mai ales dacă au senzația că ar merita mai mult sprijin ajutor sau recunoaștere. Relația cu copiii poate fi tensionată și, în general, în plan sentimental tensiuni la mijloc de săptămână. În weekend muncesc, dar au elan și entuziasm. Sunt foarte productivi la final de săptămână, au rezultate.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close