Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii primesc semnale să schimbe ceva, Fecioarele se împăunează pentru rezultate

Horoscop 28 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii primesc semnale să schimbe ceva, Fecioarele se împăunează pentru rezultate

Horoscop 28 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Azi ne funcţionează perfect intuiţia şi asta ne ajută să ne vedem mai limpede viitorul.

Horoscop 28 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii primesc semnale să schimbe ceva, Fecioarele se împăunează pentru rezultate
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Iun 2021   •   08:38

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 28 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

La Berbeci, discuţiile cu cei din jur, dar şi observaţiile pe care le au în legătură cu felul în care se descurcă ceilalţi le pot da sugestii privind propriile lor proiecte.

Horoscop 28 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua aduce idei şi soluţii, mai ales prin colaborare, în urma discuţiilor pe care le fac au soluţii financiare, descurcă o treabă foarte bine şi se pot felicita spre seară.

Horoscop 28 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, acte bune sau veşti bune, răspunsuri bune, oricum primesc o informaţie care le deschide o perspectivă de viitor şi le dă multe speranţe.

Horoscop 28 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate fi marcată de schimbarea dispoziţiei cuiva sau găsirea unei persoane cu dispoziţia potrivită cu care colaborează pentru a rezolva o treabă pe care şi-au propus-o.

Horoscop 28 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua e minunată mai ales sub aspectul relaţiilor publice, reuşesc să convingă pe cineva să fie de partea lor sau să-i accepte să ajute în rezolvarea unei probleme materiale şi financiare sau ambele, mai ales legată de casă.

Horoscop 28 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, muncă foarte spornică astăzi şi la finalul zilei culeg nişte lauri sau se pot împăuna, deşi nu este stilul lor, dar poate sunt lăudate pentru rezultate. Au speranţe pentru zile viitoare.

Horoscop 28 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele sunt într-o dispoziţie foarte bună, împletesc foarte bine raţionalul cu emoţionalul, îşi organizează foarte bine activitatea şi rezolvă în mare viteză foarte multe lucruri astăzi. Pe cele dificile ştiu să le delege şi se rezolvă şi acelea.

Horoscop 28 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, multă inimă pe care o pun în lucrurile pe care le fac. Sunt entuziaşti şi exaltaţi, au credinţă în activitatea pe care o execută azi, nu e doar de dragul banilor şi asta îi mobilizează şi pe cei din jur, oameni cu care lucrează.

Horoscop 28 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii sunt mai atenţi şi mai corecţi astăzi, mai ales în a doua jumătate a zilei, cu propria lor persoană şi cu cei din casă, recunosc atuurile celorlalţi şi asta denotă şi generozitate, dar şi corectitudine morală faţă de oamenii pe care se sprijină.

Horoscop 28 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii au chef de călătorii, mai ales în a doua jumătate a zilei, sau pot vorbi cu o persoană aflată la distanţă şi pe care nu au mai auzit-o demult. Se clarifică şi nişte aspecte juridice.

Horoscop 28 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii pot face bani, mai ales după-amiază, după ora 18, spre seară, aspectele se îmbunătăţesc financiar. Ori găsesc soluţii, ori vin nişte bani dintr-o activitate.

Horoscop 28 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, vorbim de o zi a inspiraţiei, toate ziua le trimite semnale în legătură cu lucrurile pe care le au de făcut, dacă e bine sau nu, dacă trebuie să mai schimbe ceva, aşa că să-şi asculte glasul sufletului.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close