Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 mai 2023. Racii merg la sigur, Leii îşi pun ordine în suflet

Horoscop 28 mai 2023. Racii merg la sigur, Leii îşi pun ordine în suflet

Horoscop 28 mai 2023. Astăzi, nativii din zodia Rac sunt sfătuiţi să meargă la sigur şi să nu încerce ceva nou, în timp ce Leii îşi pun ordine în suflet.

Horoscop 28 mai 2023. Racii merg la sigur, Leii îşi pun ordine în suflet
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    27 Mai 2023   •   15:00

Horoscop 28 mai 2023 pentru Taur

Puteți să renunțați la propriile proiecte mai ușor decât puteți spune nu colegilor de serviciu sau membrilor familiei astăzi, și vă simțiți bine și așa. Vă puteți întoarce întotdeauna la ceea ce este cel mai important.

Horoscop 28 mai 2023 pentru Gemeni

Nimic nu ți-ar plăcea mai mult decât să-ți iei o zi liberă și să dormi până târziu, dar există șanse ca ceva să-ți solicite atenția. Dați-i tot ce aveți, dar faceți-vă timp mai târziu pentru liniște și pace.

Horoscop 28 mai 2023 pentru Rac

Este o zi bună pentru a rămâne la ceea ce a fost încercat și adevărat. Dacă vă împingeți prea departe într-o direcție nouă, riscați să pierdeți un sprijin exact atunci când aveți cea mai mare nevoie de el. Mergeți la sigur și totul va fi bine.

Horoscop 28 mai 2023 pentru Leu

Explorează-ți astăzi latura emoțională. Se întâmplă mult mai multe decât credeai. Este un moment bun pentru a discuta lucrurile cu iubitul tău, dacă este disponibil. Dacă nu, fă-ți timp.

Horoscop 28 mai 2023 pentru Fecioară

Simțiți nevoia să faci o mare senzație la locul de muncă sau cu prietenii, iar acum este un moment excelent pentru a-i surprinde pe cei din jur. S-ar putea chiar să vă surprindeți pe voi înșivă. Unele dintre sentimentele tale nu au ieșit încă la suprafață!

Horoscop 28 mai 2023 pentru Balanţă

Ziua de astăzi este perfectă pentru a interacționa cu oameni noi sau cu cei pe care nu îi vezi prea des. Energia ta uimitoare îi va lăsa să vrea mai mult! Dacă sunt clienți la locul de muncă, așteaptă-te la ce e mai bun.

Horoscop 28 mai 2023 pentru Scorpion

Ești frustrat de felul în care merg lucrurile între tine și un prieten sau partener? Încercați să le oferiți astăzi tot ceea ce își doresc (în limitele rezonabilului). Ar putea avea rezultate surprinzătoare!

Horoscop 28 mai 2023 pentru Săgetător

Încearcă să vorbești cât mai liber astăzi, mai ales în ceea ce privește speranțele și dorințele tale. Există persoane care sunt dispuse să te ajute, dar numai dacă le spui adevărul. Este mai ușor decât crezi!

Citeşte şi: Horoscop rune 22-28 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Wunjo pentru Peşti, Racii au o săptămână mult mai bună

Horoscop 28 mai 2023 pentru Capricorn

Simțiți nevoia de a împărtăși ceva nou ce ai descoperit de curând cu prietenii care ar trebui să o înțeleagă imediat! Chiar dacă nu sunteți cea mai hippie persoană din jur, prindeți niște lucruri minunate.

Horoscop 28 mai 2023 pentru Vărsător

Extindeți-vă un pic și încercați să experimentați ceva din alte culturi. Un festival, o muzică nouă sau chiar un restaurant nou vă poate energiza și vă poate reorganiza gândirea într-un mod pozitiv.

Horoscop 28 mai 2023 pentru Peşti

Te așteaptă o decizie importantă, iar acum este cel mai bun moment pentru a o lua! Capacitatea ta de a alege între opțiuni la fel de atrăgătoare este puternică și n-ar trebui să ai niciun regret.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close