Horoscop 29 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Probleme pentru Tauri la locul de muncă, supărări pentru Gemeni

de Denisa Nedelcu    |    29 Iun 2020   •   09:12
Horoscop 29 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Probleme pentru Tauri la locul de muncă, supărări pentru Gemeni Antena 3

Luni, 29 iunie, este o zi un pic complicată din punct de vedere astrologic, o zi ce ne poate pune în conflict cu alţii, de aceea trebuie să fim atenţi. Iată, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat luni de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - e foarte posibil ca azi să ridice glasul, mai ales dacă au sentimentul că cineva îi păcăleşte sau îşi speculează autoritatea.

Taur - la locul de muncă pot fi nemulţumiri legate de greşeli mai vechi care nu au fost corectate la timp sau cineva îi sabotează munca.

Gemeni - ziua poate aduce supărări sentimentale, dezamăgiri, deziluzii, dar e posibil şi ca ideile lor practice să nu-şi găseacă un culoar de expresie.

Rac - o zi care îi poate destabiliza. Fie se îndoiesc de propriile lor decizii, fie au sentimentul că nu sunt la locul potrivit în timpul potrivit.

Leu - îşi bat capul cu nişte contracte pe care poate nu le-au citit corect sau cu drepturile altora în contractele şi colaborările pe care le-au organizat. Mai multă atenţie la acte!

Fecioară - vorbim de bani care sunt foarte disputaţi. La interesele lor cu interesela altora, nu găsesc un punct comun, mai au de săpat şi de mediat.

Balanţa - au luna în semnul lor zodiacal, sunt foarte sensibile la jigniri, aluzii, ironii şi pot ridica glasul, se pot verticaliza şi unele pun în discuţie o colaborare.

Scorpion - prudenţă azi, sunt foarte atenţi la jocul celor din jur. E bine aşa, să nu se implice nici în bârfe, nici în jocul pe care alţii îl fac, în schimb trebuie să-şi apere spatele.

Săgetător - ziua aduce mare atenţie la ce se întâmplă în jurul lor, e bine să nu erijeze în salvatorii naţiunii, pentru că nu au suficient suport şi să nu-şi pună în pericol propriile interese.

Capricorn - pot avea întâlniri la nivel înalt, cu autorităţile, e posibil să fie un pic nemulţumiţi de felul în care intersele lor sunt afectate la nivel înalt.

Vărsător - dezbate reguli şi legi, le discută mai mult din punct de vedere moral şi au o privire foarte bună de ansamblu, însă nu toată lumea înţelege punctul lor foarte elevat de vedere.

Peşti - pot fi surprinşi de pretenţiile poate materiale ale unei persoane apropiate sau colaborator ori partener de viaţă şi simt că le sunt periclitate interesele financiare de această persoană.
 

Parteneri
sati
x close