Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 iunie 2023. Balanţele plănuiesc o răzbunare, Scorpionii sunt câştigători

Horoscop 4 iunie 2023. Balanţele plănuiesc o răzbunare, Scorpionii sunt câştigători

Horoscop 4 iunie 2023. Nativii din zodia Balanţă se simt neîndreptăţiţi, astăzi, şi plănuiesc o răzbunare, în timp ce Scorpionii sunt câştigători în tot ce îşi doresc.

Horoscop 4 iunie 2023. Balanţele plănuiesc o răzbunare, Scorpionii sunt câştigători
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    03 Iun 2023   •   15:00

Horoscop 4 iunie 2023 pentru Berbec

Te-ai mișcat prea repede în ultimele zile, dar dacă o iei mai încet acum, lucrurile ar trebui să se echilibreze. Profită de șansa de a te odihni și lasă-i pe ceilalți să se ocupe deocamdată de munca grea.

Horoscop 4 iunie 2023 pentru Taur

Descoperi că viziunea ta se schimbă puțin și că ești mai capabil să-ți dai seama ce gândesc ceilalți oameni - dar s-ar putea să nu fie atât de ușor pe cât pare. Lasă-te ghidat de energia zilei.

Horoscop 4 iunie 2023 pentru Gemeni

Este un moment bun pentru a experimenta și a explora - trebuie să vă puneți amprenta asupra lumii sau, cel puțin, să vă jucați cu câteva opțiuni pentru a vedea care sunt cele mai potrivite pentru voi și pentru nevoile voastre.

Horoscop 4 iunie 2023 pentru Rac

Prietenii și familia nu vă ascultă cu adevărat astăzi, ceea ce poate fi extrem de frustrant atunci când ei continuă să presupună ce vreți să spuneți "cu adevărat". Este posibil să doriți să așteptați câteva zile înainte de a încerca să-i corectați.

Horoscop 4 iunie 2023 pentru Leu

Trebuie să renunțați la unele idei preconcepute, în special la cele legate de performanța voastră sau de modul în care vă văd ceilalți. Este un moment foarte bun pentru a sta deoparte și a asculta ce au de spus.

Horoscop 4 iunie 2023 pentru Fecioară

Lasă-i pe oameni să știe că ești acolo pentru ei și fă tot posibilul să nu critici prea mult astăzi - energia ta este mai bine cheltuită pe activități creative și pozitive decât pe înţepături! Este un moment bun pentru a lansa un nou proiect, de exemplu.

Horoscop 4 iunie 2023 pentru Balanţă

Cineva îți dă ordine astăzi - și, din păcate, s-ar putea să aibă autoritatea de a face cum vrea! Este un moment bun pentru a face tot ce poți, pentru a evita să te plângi și pentru a-ți plănui o eventuală răzbunare până la ultimul detaliu.

Vezi şi: Horoscop 1-15 iunie 2023, cu Cristina Demetrescu. Venus aduce bucurie la Lei şi flirturi, seducţie şi minciuni la Gemeni

Horoscop 4 iunie 2023 pentru Scorpion

Mintea ta este cu câțiva pași înainte în acest moment și ar trebui să fii primul care porneşte în cursă. Rivalii tăi nu vor ști cu adevărat ce se întâmplă până când nu va fi prea târziu, așa că mergi înainte cu încredere!

Horoscop 4 iunie 2023 pentru Săgetător

Simți nevoia de a-ți ține puțin în frâu impulsivitatea și este un moment bun pentru asta. Asigură-te că nu cheltuiești mai mult decât îți permiți - este mult prea ușor să te lași dus de val odată ce scoți cardul.

Horoscop 4 iunie 2023 pentru Capricorn

Ceva la care ai lucrat se finalizează astăzi și poți spune că a meritat din plin! S-ar putea să vedeți rezultatele instantaneu sau mai târziu, dar cu siguranță ați reușit.

Horoscop 4 iunie 2023 pentru Vărsător

Trebuie să vă asigurați că nu vă riscați astăzi... nu că ați fi tentat! Cel mai probabil, oamenii caută țapi ispășitori și nu vor ezita să te arunce la lupi.

Horoscop 4 iunie 2023 pentru Peşti

Dacă faceți parte dintr-o echipă (chiar și una informală), ziua de astăzi ar trebui să vă meargă de minune. Este una dintre acele zile în care trebuie să te asiguri că nu te concentrezi doar pe o singură persoană sau pe un singur proiect.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close