Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 5 august, cu Camelia Pătrășcanu. Peştii au o zi bună, pentru că Luna le trece prin semn, Vărsătorii au noroc de bani

HOROSCOP 5 august, cu Camelia Pătrășcanu. Peştii au o zi bună, pentru că Luna le trece prin semn, Vărsătorii au noroc de bani

Ziua ne cere astăzi sa ne conectăm la lumea mare şi să vedem lucrurile iîn ansamblu, nu doar în detaliu. Este o zi cu adevărat specială pentru toată lumea, pentru că ne cere să apelăm la subtilităţile sufletului, fie pentru a rezolva lucruri, fie pentru a mai sta puţin în tihna noastră, cu noi înşine.

HOROSCOP 5 august, cu Camelia Pătrășcanu. Peştii au o zi bună, pentru că Luna le trece prin semn, Vărsătorii au noroc de bani
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    05 Aug 2020   •   08:15

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat miercuri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - e foarte preţuită astăzi intuiţia, deci e bine să-şi acorde timp să reflecteze sau să privească diverse aspecte ale vieţii lor şi din alt unghi, pentru că vor vedea soluţii.

Taur - o zi aducătoare de prieteni şi suport din partea prietenilor sau sunt în mijlocul unei comunităţi animate de aceleaşi idealuri, vise, idei. Pot face chiar acţiuni, proiecte comunitare.

Gemeni - o zi aducătoare de sens, poate se întreabă care este rostul lor de acum încolo şi intuiţia, inima, sufletul le spune le spune care este calea cea mai bună de urmat sau alegerea cea mai bună de făcut.

Rac - au una din acele zile în care visează, se gândesc, pot pregăti o călătorie, o întâlnire cu o persoană dragă sau au nevoie de mai multă hrană spirituală, într-un fel sau altul, poate prin lecturi deosebite.

Leu - poate fi una din acele zile în care se splâng că nu pot rezolva lucruri, asta doar pentru a primi mai mult sprijin din partea celorlaţi. În tot cazul, este una din acele zile în care trebuie să se bazeze şi pe talentele altora şi trebuie să le aprecieze.

Fecioară - au o zi foarte bună în plan relaţional, le este apreciat, tactul, delicateţea, grija faţă de ceilalţi, aşa că este bine să le manifeste.

Balanţă - muncesc cu sârg, dar nu singure, ci ajutate şi de alte persoane. Este un spirit comunitar acolo pe care ele ştiu să-l activeze şi toată lumea ajută pe toată lumea.

Scorpion - au foarte mult fler şi foarte multă intuiţie. Unii vor folosi această intuiţie pentru a se eschiva şi a avea mai mult timp liber, alţii găsesc soluţii mult mai simple.

Săgetător - o zi în care se preocupă mai mult de persoanele care au nevoie de grijă şi atenţie în familie. În tot cazul, se pare că familia e centrul grijilor şi le este apreciat orice ajutor.

Capricorn - pot să-şi pregătească un drum, o călătorie sau sunt cu sufletul la o persoană aflată la distanţă. E posibil să facă această călătorie.

Vărsător - au noroc de bani nu neapărat câştigaţi astăzi, dar ştiu că dacă trag nişte sfori sau dacă fac nişte manevre, vor junge să câştige sume foarte frumoase şi într-un mod simplu şi uşor, valorificându-şi geniul.

Peşti - o zi minunată, pentru că Luna le trece prin semn. Trebuie să se bazeze mai mult pe intuiţia şi flerul lor, chiar dacă calculele sau cifrele spun altceva, sufletul lor este mai aproape de adevăr.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close