Antena 3 CNN Horoscop 27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au idei ingenioase, iar Gemenii trebuie să aibă grijă la sănătate

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au idei ingenioase, iar Gemenii trebuie să aibă grijă la sănătate

Sentimentul de lipsă și frustrările sunt cele care ne motivează să luptăm mai mult pentru drepturile noastre și pentru banii sau prosperitatea noastră.

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au idei ingenioase, iar Gemenii trebuie să aibă grijă la sănătate
de Georgiana Adam    |    27 Noi 2020   •   09:20

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Dau din coate să le iasă ce și-au propus și chiar să câștige ceva bani. Se pot confrunta cu dorințele partenerului de viață, sau ale altei persoane cu care lucrează.

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Ziua poate aduce mici capricii, stări schimbătoare, când vor, când nu vor, când le place, când nu le place şi asta poate tensiona relaţia cu partenerul de viaţă, dar o fac fermecător.

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Atenţionări cu privire la sănătate, dar şi calitatea vieţii. Trebuie să corecteze nişte greşeli pe la locul de muncă şi să nu treacă nepăsători peste nişte erori.

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua poate aduce chef de iubire, sau de experienţe inedite. Îşi pot exprima sentimentele, pro sau contra, bune sau rele, într-un mod foarte tranşant.

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Sunt năzdrăvani şi autoritari. Au idei ingenioase în legătură cu lucrul şi activităţile lor şi asta poate să îi surprindă pe cei din jur. Nu prea participă la acţiunile familiei, sau ei fac legea în familie.

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Sunt atente la veştile care vin de la alte persoane influente, suspuse din ierarhie. Mai ales dacă vor să se descurce financiar sunt atente la ordinele care se dau, sau măsurile juridice care apar. Se informează.  

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă.

Ziua poate aduce surprize din partea unui apropiat. Dorinţele sau crezurile acelei persoane, dar şi felul în care se descurcă finaciar le atrage atenţia balanţelor. Trebuie să stabilească dacă cooperează sau critică.

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

O zi ce subliniază raporturile lor cu altcineva. O persoană importantă pe care vor să o surprindă şi sunt capabile astăzi să facă nişte gesturi extraordinare, mai ales că au un farmec teribil şi ştiu să impresioneze.

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Muncesc. Nu se aşteaptă la asta, dar poate apărea o activitate neprevăzută. Se poate spune că le face plăcere, mai ales dacă prin serviciile lor impresionează pe cineva.

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Ziua subliniază mai mult dorinţa de dragoste sau de tandreţe, sau dorul de cineva, sau de ceva. Poate fi chiar o poftă alimentară care le trezeşte amintiri foarte vechi.

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Ziua este axată pe activităţi gospodăreşi în familie, sau pe interesele lor profesionale şi fac o mişcare subtilă, neaşteptată de ceilalţi. Îşi schimba dispoziţia sau opinia vis-a-vis de o problemă şi pică mai bine în relaţiile cu superiorii

27 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Analize peste analize, pentru că veştile se succed rapid de la o oră la alta şi în funcţie de ele, peştii îşi schimbă dispoziţia sau declaraţiile. O zi cu surprize, dar nu este rău şi chiar este recomandat să ne vedem interesul şi să ne adaptăm la situaţii pentru a ne păstra linia interesului nostru

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close