Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 7 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii află noi secrete, Racii transformă nişte reuşite în bani

HOROSCOP 7 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii află noi secrete, Racii transformă nişte reuşite în bani

Foarte bun tonusul mental, mintea ne aleargă repede, de aceea ne prindem foarte repede de lucruri sau facem conexiunile potrivite. O zi bună astăzi pentru toată lumea, pentru că mintea aleargă repede şi ne bazăm şi pe ea, mai ales dacă e conectată cu sufletul şi luăm deciziile cele mai bune.

HOROSCOP 7 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii află noi secrete, Racii transformă nişte reuşite în bani
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    07 Aug 2020   •   09:30

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat vineri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - au idei briliante, gândesc rapid, se prind repede şi de aceea toate judecăţile lor sunt apreciate.

Taur - e una din acele zile în care pot afla secrete şi e bine să nu transmită mai departe, să nu se pripească să tragă concluzii, dar, oricum se prind de lucruri. Deocamdată, aleg să nu acţioneze.

Gemeni - au întâlniri cu prietenii, tot felul de vorbe şi mult umor, ceea ce le face ziua foarte bună. În plus, primesc aprecieri de la oameni cunoscuţi.

Rac - ziua poate aduce o reuşită, un succes, o rezolvare, pot chiar să transforme aceste mici reuşite în bani. În tot cazul, primesc aprecieri şi din partea şefilor.

Leu - au discuţii diverse cu persoane din toate colţurile lumii, vorbesc mai ales de proiecte de viitor şi încearcă să pună idele lor într-un cadru juridic, administrativ, într-un proiect care să fie derulat foarte repede, nu mai au timp de pierdut.

Fecioară - stau bine la capitolul câştig, bani sau reuşită, dar lucrează indirect, prin intermediul altor persoane pe care le roagă, cu care colaborează, pe care le cointeresează, deci şi alţii sunt importanţi în succesul lor.

Balanţă - sunt foarte abile în a convinge pe cineva de ceva sau a mobiliza pe cineva să facă ceva. În sensul acesta, le este foarte apreciată abilitatea de consiliere, de sfătuitor, de mentor.

Scorpion - muncesc cu sârg la locul de muncă, sunt contracronometru, se grăbesc şi rezolvă lucrurile în timp, aşa că la finalul zilei pot fi foarte mulţumiţi de rezultatele lor. 

Săgetător - se bucură mai mult de recreaţii decât de muncă, e una din acele zile cu dor de libertate, îşi pot programa sau aranja nişte călătorii, dar şi contactele cu persoane aflate la distanţă sunt foarte plăcute.

Capricorn - ziua poate aduce o mulţumire, o veste bună, o reuşită, o discuţie bună cu cineva din familie sau rezolvarea unei probleme în familie, chiar administrativă şi foarte supărătoare până acum. Lucrurile se rezolvă în viteză, mai repede decât ar fi crezut.

Vărsător - comunică mult, le este solicitată opinia, au argumente şi tot ceea ce emit intelectual astăzi este bine aranjat, bine gândit, bine frazat şi foarte apreciat.

Peşti - pot avea succes financiar astăzi datorită muncii lor, dar şi isteţimii lor, faptului că văd oportunităţi, că sunt oamenii potriviţi la locul potrivit, e important să aibă viteză de reacţie.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close