Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Oportunităţi pentru Tauri, bani pentru Capricorni

Horoscop 7 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Oportunităţi pentru Tauri, bani pentru Capricorni

O zi bună, marţi, 7 iulie, dacă suntem şi cu ochii pe ceilalţi şi un pic mai receptivi la ideile care se vehiculează. Cuvintele acestei zile sunt libertate, imaginaţie şi creativitate. Iată, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat marţi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 7 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Oportunităţi pentru Tauri, bani pentru Capricorni
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    07 Iul 2020   •   09:30

Berbec - ziua poate anunţa soluţii inedite sau o optică foarte personală, foarte originală cu privire la nişte situaţii de viaţă pe care le rezolvă în felul lor specific.

Taur - ziua poate aduce oportunităţi diverse, chiar şi pentru a rezolva lucrurile curente, nu neapărat legate de marile planuri. În tot cazul, bagă banii în buzunar.

Gemeni - primesc veşti interesante şi invitaţii. De asemenea, se pot pregăti pentru o călătorie sau îşi fac planurile pentru concediu.

Rac - o problemă care ar fi căzut pe umerii lor se rezolvă şi nu mai este valabilă. Fie intervine altcineva, fie jocul evenimentelor face de aşa natură încât să fie exoneraţi de o responsabilitate.

Leu - o zi care aduce popularitate, îi fascinează pe cei din jur. Pentru mulţi dintre nativii acestei zodii, poate fi o zi cu multă curtoazie. Cu alte cuvinte, cuceresc pe cineva.

Fecioară - fac o foarte bună impresie şefilor sau se descurcă foarte bine în situaţiile în care sunt responsabile şi asta poate conduce la apreciere unanimă.

Balanţă - au câştig de cauză într-o problemă cam delicată, unde adevărul avea mai multe faţete sau negociază şi mediază între două persoane care sunt în conflict. În tot cazul, au un verv foarte puternic şi o optică foarte personală.

Scorpion - ziua aduce prudenţă, nu riscă nimic, merg pe căi bătătorite şi foarte bine fac. Mai mult decât atât, menajează o persoană sau o lasă să se desfăşoare.

Săgetător - o zi aducătoare de spirit zglobiu şi jucăuş, au umor, lucru care prinde bine şi în relaţiile sentimentale. Ei se descurcă în situaţii, mai mult pe baza famecului personal.

Capricorn - bani, astăzi. Fie banii aceştia vin din noi resurse sau din idei originale, din noi proiecte. Mai trebuie să lămurească pe cineva din casă, ca să fie de partea lor.

Vărsător - sunt foarte inspiraţi astăzi, de aceea reuşesc să se strecoare printre dificultăţi, printre probleme, mai ales dacă sunt prinşi un pic pe picior greşit cu un act nerezolvat.

Peşti - o zi care aduce linişte sau vindecare. Poate fi vorba de sănătatea lor, dar poate fi vorba şi de o persoană care îşi rezolvă o problemă sau de care se ocupau şi era în atenţia lor şi, în sfârşit, lucrurile sunt depăşite.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close