Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 iulie 2020. Leii își fac planuri de vacanță. Peștii trebuie să nu mai bârfească!

Horoscop 7 iulie 2020. Leii își fac planuri de vacanță. Peștii trebuie să nu mai bârfească!

Horoscop 7 iulie 2020. Iată care sunt previziunie astrale pentru ziua de marți. Aceste zodii vor avea parte de surprize. Vezi dacă te afli printre ele.

Horoscop 7 iulie 2020. Leii își fac planuri de vacanță. Peștii trebuie să nu mai bârfească!
de Maria Sabu    |    06 Iul 2020   •   18:32

Berbec - Cel mai bun mod de a te provoca e prin explorarea a ceva nou. Probează un teritoriu necunoscut și nu numai că îți vei stimula cu adevărat creierul într-un mod cu totul nou, vei crea o situație în care poți fi cu adevărat mândru de tine. Ai putea încerca ceva care intimidează pe toți ceilalți sau ai putea aborda ceva care a fost întotdeauna înfricoșăto pentru tine. Aveți o anumită fobie? Aceasta este ziua pentru a încerca să o cucerești.

Taur - Astăzi, trebuie să fii atent la persoanele care încearcă să te întâmpine cu zâmbetul pe buze, pentru că ei sunt oamenii care cu siguranță nu vor fi bine. Dacă cineva îți spune cât de minunat ești, nu este din cauză că știe că este un fapt; este pentru că vrea ceva de la tine. Dacă sunteți dispus să efectuați tranzacția, este bine. Dar trebuie să fiți un participant conștient. Nu lăsa pe nimeni să profite de tine.

Gemeni - Tu și un prieten apropiat sau iubitul vă aflați într-un punct foarte bun în relația voastră. Voi doi sunteți parteneri buni, dar din când în când trebuie să faceți compromisuri. Doar că este normal. Astăzi, asigurați-vă că nu sunteți cel care renunță cel mai mult la o negociere. Această bătălie este una pe care trebuie să o lupți pentru a menține echilibrul în relație. Deci nu vă învoiți și fiți pregătiți să explicați de ce nu veți înflori. Te respectă și îți vor oferi ceea ce ai nevoie.

Rac - Nimic nu este chiar așa cum pare astăzi, așa că acest mare flux de energie  pe care îl simțiți va fi greu de abordat. Vei fi ca un cal de curse la poarta de pornire, dornic să meargă înainte, dar incapabil. Dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple, deci frustrarea sau presupunerea că alte persoane provoacă întârzierea este doar o pierdere de timp. Distrage-te cu altceva, cu orice altceva îți scoate mintea de acolo.

Horoscop 7 iulie 2020. Zodia care se confruntă cu probleme din trecut

Leu - E timpul să începi să-ți faci planuri pentru următoarea vacanță. Poate că nu știi exact când va fi, dar totuși poți planifica. Accesați câteva site-uri web și întrebați-i prietenii despre locurile lor preferate. Concentrați-vă acum pe culegerea de informații. Evitați să rezervați ceva sau să luați orice alt tip de angajament. Acum este momentul pentru a evalua diferite opțiuni și pentru a sta doar cu idei diferite. După un timp, alegerea ta va fi una evidentă.

Fecioară - Chiar dacă ești încântat de ceva nou care apare pe drum, nu ar trebui să încetezi să fii atent la ceea ce se întâmplă astăzi. Nu vă grăbiți înainte cu lucrurile înainte de a fi gata să începeți. Și înainte de a le putea începe, trebuie să termini ceea ce faci acum. În termeni de relație, trebuie să vă asigurați că sunteți total peste cineva din trecutul dvs. înainte de a putea merge mai departe cu o persoană nouă în viitorul vostru. Asigurați-vă că o faceți din motivele corecte.

Balanță - Urmați fiecare impuls pentru a explora totul astăzi, indiferent cât de departe ar putea să vă urce. Găsirea unui nou interes sau a unei perspective de carieră este cel mai bun cadou pe care ți-l poți oferi chiar acum, așa că  ține cont de curiozitatea ta. Ascultă-l și du-te oriunde te duce. Este sigur că vă va face fericit.

Scorpion - Nu poți fi responsabil pentru comportamentul altor persoane, așa că nu te simți rău dacă un prieten lasă un comentariu necorespunzător să se strecoare sau dacă un coleg lucrează greșit în fața marelui șef. Sunteți responsabil doar pentru comportamentul dvs. S-ar putea să credeți că ajutați pe cineva spunându-i cum să acționeze într-o anumită situație în care s-ar putea să nu fie confortabil, dar dacă nu vă solicită sfatul, nu-i dați. Te vor vedea doar ca încearcă să le controlezi.

Horoscop 7 iulie 2020.  Această zodie e în centrul atenției

Săgetător - Cu siguranță sunteți în centrul acțiunii chiar acum, ceea ce este chiar acolo unde trebuie să fiți! Nu ești niciodată mai fericit decât atunci când ai nevoie, așa că ar trebui să fii foarte fericit astăzi! Sunteți complet în sincronizare cu alți oameni, ceea ce vă va ușura să faceți lucrurile și să vă distrați în timp ce faceți acest lucru. Toată lumea va comunica sincer și deschis unul cu celălalt și ai putea fi atras de o persoană foarte interesantă.

Capricorn - Petreceți cât puteți timp cu oamenii din viața voastră care au putere, pentru că puteți beneficia de aceasta. În acest moment, cel mai bun mod de a obține inspirația de care ai nevoie în viața ta este să privești pe cineva care se află în vârful jocului lor. Urmăriți ce fac și observați cum tratează alți oameni. Învățarea modului în care fac ceea ce fac vă va oferi un model util și vă va ajuta să vedeți cum le puteți urmări pe calea succesului.

Vărsător - Jonglați-vă angajamentele pentru a face mai mult timp pentru a petrece cu oamenii pe care îi iubiți va fi deosebit de complicat acum. Programările dvs. nu se vor alinia imediat. Toate aceste negocieri devin frustrante și este posibil ca anumite persoane să se supere. Dar aveți creativitatea pentru a vă asigura că acordați tuturor atenția de care au nevoie acum.

Pești - Lăsați bârfele în ziua de azi, dacă nu doriți să fiți acuzat că sunteți gură-spartă! Stăpânirea de sine este într-un timp constant, așa că, dacă auziți un secret suculent, probabil că îl veți lăsa să se scurgă, ceea ce ar putea duce la o perioadă de timp în casă. Când conversația se îndreaptă către cea mai recentă dramă din viața cuiva, ar trebui să schimbi subiectul sau să te prefaci că deodată ai altceva de făcut. Nu te ispiti.
 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close