Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Schimbări de planuri pentru Gemeni, Racii să fie atenţi la partenerul de viaţă

Horoscop 8 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Schimbări de planuri pentru Gemeni, Racii să fie atenţi la partenerul de viaţă

Spirit de independenţă astăzi, aşa că vom face lucrurile în stilul nostru şi după cheful, nostru. Este o zi frumoasă, dacă ne dăm voie să avem imaginaţie şi să venim cu idei originale. Iată, mai jos, horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat miercuri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 8 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Schimbări de planuri pentru Gemeni, Racii să fie atenţi la partenerul de viaţă
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    08 Iul 2020   •   09:00

Berbec - poate avea o zi minunată, mai ales dacă se ocupă de activităţile mai plăcute sau de hobby-uri, mai puţin cu munca sau cu zonele prea dificile.

Taur - dirijează lucrurile acolo unde au sarcini importante şi autoritate, şi pot spune că fac lucrurile după gândirea lor şi după cheful lor.

Gemeni - primesc veşti foarte preţioase venite de sus sau de la autorităţi ori persoane iubite, însă trebuie să facă faţă şi unor veşti neaşteptate, schimbări de plan.

Rac - un colaborator îi face o surpriză, în sensul că vine cu o idee trăsnită. Poate nu e aplicabilă, dar faptul că cineva îndrăzneşte să gândească neaşteptat este binevenit. Atenţie la partenerul de viaţă şi felul de viaţă în care îşi petrece timpul liber!

Leu - au o zi în care sunt fie capricioşi, fie năzuroşi, dar au farmec, dar îi surprind pe cei din jur cu schimbările lor de dispoziţie şi s-ar putea să tachineze un pic cam mult pe cineva.

Fecioară - muncă multă şi fructuoasă. Nu este neplăcută, chiar învaţă ceva nou sau vin cu o soluţie originală, care le deschide un orizont mai larg în plan profesional. De asemenea, au o bună colaborare cu colegii.

Balanţă - au o zi frumoasă, pentru că îşi dau voie să fie un pic mai libere, mai lejere, să nu mai aplice atât de strict regulile. Pot primi un cadou de la cineva care le apreciază.

Scorpion - o zi care aduce bune aranjamente în familie, în cămin, pot rezolva o problemă patrimonială, o reparaţie. Veşti bune vin de departe sau privind viitorul, astfel că se rezolvă ceva pentru viitor. 

Săgetător - au gânduri de deplasare, de vacanţă, de excursii şi unii chiar îşi pregătesc o mică vacanţă, dacă şi partenerul de viaţă sau un însoţitor este de acord.

Capricorn - fac bani şi se gândesc la o nouă versiune, o nouă variantă de bani şi cumva pun pe roate deja o nouă perspectivă.

Vărsător - au tot felul de stări, şi cu plusuri şi cu minusuri, pot să-şi schimbe dispoziţia, să se răzgândească de mai multe ori pe parcursul zilei, asta pentru că sunt foarte receptivi la ce se întâmplă în jur, poate mai receptivi decât la ce se întâmplă cu ei. Dar lucrurile ies bine şi spre finalul zilei pot avea un câştig material.

Peşti - au şi ei parte astăzi, mai ales în partea a doua a zilei, de momente frumoase. Grijă pentru sănătate la începutul zilei, dar apoi se mobilizează, se dinamizează şi pot recupera după-amiaza ce nu au făcut dimineaţa.
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close