Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Gemenii sunt dezamăgiți în dragoste, Taurii fac lucrurile pe dos

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Gemenii sunt dezamăgiți în dragoste, Taurii fac lucrurile pe dos

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Mișcările planetelor vor avea, în această săptămână, un impact uriaș asupra zodiilor. Marte va fi conjunct în Berbec, iar nativii pot avea probleme majore.

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Gemenii sunt dezamăgiți în dragoste, Taurii fac lucrurile pe dos
de Georgiana Adam    |    12 Aug 2020   •   11:30

Venus și Luna sunt în ipostaze ingrate, în Rac, iar Pluton Retrograd, Saturn Retrograd și Jupiter Retrograd sunt în Capricorn. Astfel, acestea pot răsfrânge probleme majore în difierite sectoare existențiale, fie că vorbim despre sănătate, familie, carieră sau justiție.

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Berbec

Săptămâna debutează cu o conjuncție foarte delicată. Marte va fi conjunct în Berbec cu Lilith și Luna. Vor face cuadratură cu Venus din Rac și cele 3 planete retrograde din Capricorn. Vizate sunt dragostea, familia, chestiunile legate de acte și de justiție, sănătatea și cariera. Sunt chestiuni cu care v-ați mai confruntat și nu le-ați înțeles și rezolvat.

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Taur

Veți observa că atât Venus cât și Luna sunt în ipostaze ingrate, grele. Marchează toate compatibilitățile voastre de le considerați bune și de nestăvilit. Azi gândiți că nimic nu poate fi zdruncinat, dar veți vedea că pe viitor lucrurile se vor schimba și le veți vedea exact pe dos. Karma voastră relațională de viitor va avea de suferit...

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Gemeni

Venus a părăsit constelația voastră și ați rămas cu Capul Dragonului. Majoritatea nu știți nici încotro să o luați. Pentru că marchează misiunea karmică pe care ați primit-o individual încă de la naștere. Cred că cei mai mulți nici nu știu cu ce misiune au venit, de aceea Coada Dragonului în Săgetător(Șobolan de Metal în acest an) vă poate lovi în sectoare existențiale: amor, business/carieră, sănătate. ș.a.

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Rac

Venus, proaspăt intrat în constelația voastră, vă ia relația la întrebări. Alții pot avea probleme care țin de carieră, justiție, deplasări, carieră, studii(inclusiv la ceilalți membri din familie), sănătate sau afaceri(mici sau mari). Cel mai grav este că Venus va face opoziție cu Saturn Retrograd, Jupiter Retrograd și Pluton Retrograd.

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Leu

În zodia voastră este Soarele și Mercur. Atenționările nu vin de la cele două planete. Avem iarăși 3 planete retrograde în Capricorn(Pluton Retrograd, Saturn Retrograd și Jupiter Retrograd) care vizează cariera și business-ul, dar nu în ultimul rând sănătatea. Alinierea de planete din Berbec vizează dragostea/copiii.

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Fecioară

Posibile controale și tensiuni profesionale. Afecțiuni care pot scăpa de sub control, la care medicii chiar nu pot să le dea diagnostic sau să le dea de capăt și, care, mai important, se pot agrava, pot scăpa de sub control. Vizați sunteți voi sau celelalte persoane dragi, inclusiv copiii. De ce copii?!? Pentru că sunt iar 3 planete grele retrograde în Capricorn(Jupiter Retrograd, Saturn Retrograd, Pluton).

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Balanță

Veți fi într-un labirint existențial din care nu veți ști nici căile de ieșire. Pentru această perioadă dificilă aveți are nevoie de o protecție suplimentară pentru sănătate, dragoste, carieră, bani, etc.

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Scorpion

Atât Lilith, cât și Marte și Pluton sunt în conjuncturi nefaste(cei 3 patroni astrali). Conjuncția lui Marte cu Lilith(în Berbec) și cuadratura cu Pluton Retrograd(din Capricorn) vă bagă destinul în corzi(ca la box). Cum fiecare are propria lui karmă și nu sunt toți Scorpionii identici, distincția între Spiritele Superioare și cele inferioare o face astrograma complexă karmică a fiecăruia.

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Săgetător

Coada Dragonului este la voi și poate face ravagii. Este o perioadă foarte dificilă pentru relațiile voastre, inclusiv de familie și de iubire. Cei mai mulți dintre voi nu deschid bine ochii când își aleg partenerii de viață și ajung în situații ingrate(cutremure relaționale și existențiale; business).

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Capricorn

Planetele se întorc din drum. Iată că acum aceste planete grele sunt iar la voi(Pluton Retrograd, Saturn Retrograd, Jupiter Retrograd). Mai fac și cuadratură cu alinierea de planete din Berbec: Lilith, Luna Albă și Marte. Dar și opoziție cu Venus din Rac... Vizează dragostea, cariera, business-ul, familia, copiii și nepoții, sănătatea și indică blocajele kamice personale.

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Vărsător

Nici vărsătorii nu au parte de o perioadă prea bună. Cadrul astral ultra-general aduce probleme și de partea vărsătorilor, care vor avea un an 2020 foarte dificil. La unii va interveni karma personală.

Horoscop 9-15 august 2020, cu Mariana Cojocaru, pentru Pești

Neptun este Retrograd în constelația voastră și face un aspect de cvintil cu alinierea de planete din Berbec, formată din Marte, Lilith(2 malefici)și Luna Albă.

sursa: kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close