Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii nu se mobilizează şi au discuţii delicate, iar Leii scapă de o dificultate

Horoscop 9 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii nu se mobilizează şi au discuţii delicate, iar Leii scapă de o dificultate

Joi, 9 iulie, este zi cu totul specială şi e bine să fim atenţi şi la ce ne spune conştiinţa sau sufletul, pentru că există şi un adevăr al spiritului nostru, nu doar cel administrativ sau juridic. Ziua ne cere delicateţe şi toleranţă, mai ales dacă descoperim că cineva a fost incorect faţă de noi. Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat joi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 9 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii nu se mobilizează şi au discuţii delicate, iar Leii scapă de o dificultate
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    09 Iul 2020   •   08:40

Berbec - este posibil să ajute o persoană care le cere sprijinul sau care se plânge de necazurile suferite. E bine să aibă urechi de ascultat.

Taur - relaţiile cu prietenii sunt subliniate, dar nu prea au cum să scoată un ban din buzunar. Mai curând ajută cu un sfat.

Gemeni - ziua aduce responsabilitate. Trebuie să judece lucrurile şi oamenii din alte perspective, mai curând sufleteşti şi morale decât din cele financiare sau administrative.

Rac - o zi care pune accentul mai ales pe suferinţe, nevoile, problemele altora decât pe ale lor şi în cheia aceasta a nevoilor celorlalţi trebuie să aplice legea.

Leu - rezolvări diverse, se miluieşte cineva şi le rezolvă o problemă, le-o ia de pe cap. În felul acesta, scapă de o dificultate.

Fecioară - relaţiile personale sunt subliniate într-un mod fericit, chiar daca sesizează că cineva face abuz de putere sau se umflă în pene, totuşi au o obervaţii foarte delicate, corectoare.

Balanţă - o zi cu muncă şi e bine să stabilească consensul ca toată lumea să sprijine dacă un  coleg nu reuşeşte să acopere treaba pe care o are de făcut sau lipseşte, pentru că ele vor trebui să suplinească.

Scorpion - sunt intuitivi şi acest lucru îi ajută în a depista mai ales ce îi deranjează pe alţii sau ce le displace, şi de aceea nu se mobilizează. Discuţii delicate azi.

Săgetător - sunt cu ochii pe cineva din familie care se află în dificultate sau are o stare mai specială şi oricât ar fi de sâcâiţi de faptul că trebuie să ajute, până la urmă o vor face.

Capricorn - drumuri care sunt mai curând dictate de suflet, nu neapărat de nişte nevoi financiare sau profesionale, ori discuţii cu o pesoană aflată la distanţă, dar de care sunt foarte apropiaţi sufleteşte.

Vărsător - sunt cu ochii pe bani, dar banii nu vin din faptul că îi urmăresc cu insistenţă, făcându-şi treaba şi, mai ales, fiind foarte corecţi cu sufletul lor şi cu conştiinţa lor. Ei vin în urma lucrului corect şi bine făcut.

Peşti - multă intuiţie legată de viaţa lor şi de destinul lor, de ce au de făcut, îşi intuiesc foarte bine un har, un talent şi se deschid către această posibilitate de a face ceva ce le bucură cu adevărat sufletul.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close