x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

HOROSCOP APRILIE. Cu ce surprize vine luna aprilie pentru tauri

de 19 Mar 2016   •   19:06
HOROSCOP APRILIE. Cu ce surprize vine luna aprilie pentru tauri 72

Cu ce surprize vine luna aprilie? Cât noroc vei avea la bani? Vei reuşi să-ţi găseşti marea dragoste? Citeşte horoscopul pentru luna aprilie şi poate vei afla răspunsul la aceste întrebări.

Horoscop aprilie 2016 BERBEC

Începutul lunii nu anunţă nimic spectaculos, în schimb, după data de 6 vei experimenta câteva schimbări majore, iar dacă ştii să îţi joci cartea, vei avea numai de câştigat. Jumătatea lunii favorizează împlinirea pe plan sentimental. Nativii singuri vor întâlni o persoană specială cu care pot începe o relaţie amoroasă. După data de 20, vei avea câştiguri financiare substanţiale, dar pe 24-25 aprilie se anunţă cheltuieli neprevăzute, deci trebuie să fii chibzuit. Sfârşitul lunii anunţă ceva probleme de sănătate, deci mare atenţie în zilele de 29-30.

Horoscop aprilie 2016 TAUR

Până pe data de 7 vei fi solicitat la locul de muncă, aşa că trebuie să te încarci cu energie şi răbdare. Zilele de 12-14 vor fi lejere, iar dacă te ţine buzunarul, ai putea pleca într-o mini vacanţă. Data de 20 anunţă o socializare intensă. Ai putea să te reîntâlneşti cu nişte prieteni vechi cu care nu ai mai ţinut legătura, iar pe 25 vei avea parte de o surpriză. Sfârşitul lunii este indicat să îl petreci în sânul familiei, fie că este vorba de părinţi sau partener.

Horoscop aprilie 2016 GEMENI

Sentimentele tale iau amploare la începutul lunii şi poate vei face pasul următor în relaţie. Data de 10 vine cu o veste bună de la locul de muncă. Poate o promovare sau o mărire de salariu. În perioada 15-17 apare în plan o excursie, fie pe plan profesional sau cu familia, dar vei vizita locuri noi, cu siguranţă. Pe 21 aprilie vei avea câteva dificultăţi în ceea ce priveşte starea ta de sănătate, dar nimic îngrijorător dacă te duci la medic. De pe 25 încolo, vei fi plin de energie şi vei da randament maximum la serviciu.

Horoscop aprilie 2016 RAC

Data de 3 aprilie te găseşte entuziasmat şi gata de treabă la birou, iar de pe 7 eforturile tale vor fi observate de superiori. Ziua de 12 te aşteaptă cu o surpriză sau o veste bună. Pe 18 s-ar putea să te enerveze nişte colegi de muncă şi să ai o cădere nervoasă. De pe 22 încolo vei resimţi o stare generală de oboseală, dar lucrurile intră pe făgaşul normal după 26 aprilie. Pe 30 faci planuri de viitor cu partenerul, iar acest lucru vă uneşte mai mult.

Horoscop aprilie 2016 LEU

Ziele de 3-4 aprilie te prind într-o stare bună, aşa că eşti perfect capabil să te înhami la sarcinile dificile de la locul de muncă. Pe 10 nu o să te simţi în apele tale, iar pe 12 atingi apogeul şi toată lumea te enervează. Totuşi, trebuie să ai grijă pe cine îţi verşi nervii. Pe 19 vei avea o zi liniştită alături de familie, iar zilele de 21-24 le împarţi între prieteni şi partener. Pe 28 o să ai oportunitatea să obţii câştiguri financiare suplimentare, iar pe 30 se va ivi ocazia potrivită pentru a le cheltui.

Horoscop aprilie 2016 FECIOARĂ

Începând cu 5 aprilie dai randament maximum la serviciu, dar se va ivi ocazia unui alt loc de muncă, aşa că trebuie să fii atent la alegerile pe care le faci. Pe 13 aprilie vei avea parte de o zi romantică alături de partener, iar pe 16 vei avea parte de tensiuni. Pe 19-20 aprilie ai şansa de a face nişte cursuri profesionale, ceea ce este benefic. Pe 23, rudele îţi dau bătăi de cap şi nu vei şti încotro să te împarţi. Pe 25 lucrurile devin ciudate între tine şi partener, dar până la sfârşitul săptămânii veţi lămuri neînţelegerile.

Continuarea pe Mediafax.ro.

sati