Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Cristina Demetrescu 19-30 septembrie 2022. Gemenii au multă energie, Fecioarele își umplu buzunarele cu bani

Horoscop Cristina Demetrescu 19-30 septembrie 2022. Gemenii au multă energie, Fecioarele își umplu buzunarele cu bani

Cristina Demetrescu a prezentat previziunile astrale pentru a doua parte a lunii septembrie 2022. Potrivit astrologului, și perioada 19-30 septembrie 2022 se află tot sub influența Mercur retrograd.

Horoscop Cristina Demetrescu 19-30 septembrie 2022. Gemenii au multă energie, Fecioarele își umplu buzunarele cu bani
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    19 Sep 2022   •   18:49

"Venus îl va ajuta însă pe Mercur retrograd să repare ceea ce probabil nu a fost făcut bine și se întoarce exact pe gradele pe care era între 21 și 25 august - dacă cineva știe că a greșit atunci sau a spus ceva ce nu trebuia sau a generat sau s-a generat o traumă", a explicat Cristina Demetrescu, într-o emisiune TV.

Horoscop septembrie 2022 Berbec

În ciuda tuturor opozițiilor pe care s-ar putea ca Berbecul să le aibă de la alte persoane cu care poate nu se înțeleg în perioada, asta ar fi bine să-și aduc aminte că îl au pe Jupiter acolo. Nu este o perioadă atât de lungă, îl vor avea și la anul. Este cea mai bună dintre planete, este pe zodia lor și practic cam totul depinde de ei. Deci aici este o chestiune de inițiativă, de viziune. Problemele sunt în mâinile lor, să nu aștepte rezolvări de la ceilalți.

Horoscop septembrie 2022 Taur

Pentru Taur, cu cât se află într-o situație colectivă, cu cât depind de mai mulți oameni sau mai mulți oameni depind de el, cu cât are o putere de decizie mai mare, cu atâta cheia a soluțiilor se află în mâinile lui. Există o presiune colectivă pe care Taurul o simte și ar fi bine să deblocheze anumite lucruri, să nu se blocheze în idei fixe, pentru că s-ar putea să fie rău și pentru ceilalți, dar și pentru el. Deci, atenție foarte mare la flexibilitate.

Horoscop septembrie 2022 Gemeni

Intrarea Soarelui în Balanță armonizează un pic acțiunile și direcțiile Gemenilor, pentru că ei îl au pe Marte acolo și au tot felul de idei inovatoare, inițiative, dar care până în momentul de față s-au manifestat destul de haotic. După data de 23 septembrie lucrurile acestea se duc cumva pe o direcție mult mai bună, mult mai creativă. Înțeleg despre ce e vorba și ce urmează să facă și, mai mult decât atât, au parte de oameni foarte inspirați, care îi ajută, care îi susțin și care le dau mai multă energie.

Horoscop septembrie 2022 Rac

Conjuncția Lună neagră în zodia Rac, le aduce Racilor la suprafață tot felul de griji, temeri, scenarii care nu sunt tocmai bune pentru ei. Perioada este bună, dar ei distorsionează foarte mult cam tot ce se întâmplă de jur-împrejurul lor. Ar fi bine să stea de vorbă, să discute despre problemele pe care le au, chiar și cu prietenii, pentru că o viziune mai clară s-ar putea să îi ajute să treacă mai bine peste această perioadă.

Horoscop septembrie 2022 Leu

Harta unui Leu obișnuit arată ca și cum ar pleca într-o misiune diplomatică, ca și cum ar avea ceva de făcut, să convingă pe cineva asupra problemelor lor. Simt nevoia să transfere din puterea lor celor mai slabi și de data asta Leii nu mai acceptă un eșec, adică dacă n-are de făcut ceva pentru el, trebuie să aibă ceva de făcut pentru ceilalți. Intrarea Soarelui în Balanță dă foarte multor oameni senzația că dreptate e de partea lor și atunci pentru prestigiul Leului este foarte important să bifeze ce au de bifat în perioada următoare.

Horoscop septembrie 2022 Fecioară

Pentru că Venus și Mercur retrograd, în primul rând, în zodia Fecioarei le face pe cestea să aibă mult de muncă, foarte multe discuții, foarte multe drumuri de făcut, vor ca totul să iasă perfect. Mercur retrograd îi mai enervează, îi mai blochează, le mai întârzie anumite lucruri, vor face ore suplimentare. Lucrează foarte mult în această perioadă, dar, pe de altă parte, faptul că Soarele în Balanță intră pe casa banilor, asta înseamnă că au și câștiguri și au o miză foarte importantă pentru care trebuie să facă tot efortul.

Horoscop septembrie 2022 Balanță

Și Balanțele ies dintr-un culoar mai umbros, mai întunecat, mai tulbure, în care au fost în ultima perioadă, recapătă energia, echilibrul, trebuie să se ocupe de probleme de ordin juridic, legal, trebuie să facă schimbări, pentru că Universul nu stă în loc să aștepte Balanțele să se hotărască și în perioada următoare este vorba despre a-și calcula pierderile și a merge mai departe în problemele care știu ele mai bine că ard.

Horoscop septembrie 2022 Scorpion

Scorpionul are ceva presiune în perioada următoare. Există o criză de timp. Este foarte bine pentru cei care pleacă într-un concediu sau într-o vacanță sau se îndepărtează de tumult. În mijlocul evenimentelor își atrag tot felul de situații care îi stresează. Scorpionii cu dare de mână sau care au bani deleagă, plătesc de leagă pe alți pentru a le face lucrurile. Ei caută timp pentru ei și caută liniște să ia cele mai bune decizii.

Horoscop septembrie 2022 Săgetător

Săgetătorii intră niște dialoguri un pic mai delicate, caută energie pentru a-i convinge pe alții în situații mai delicate. Au de purtat dialoguri mai complicate.
Ei sunt cei care cumva întotdeauna caută dreptatea, caută soluții, dar care la momentul acesta sunt puțin mai greu de exprimat, s-ar putea să joace și rolul lui Don Quijote. De aceea au nevoie de cineva, de un mediator care să estompeze puțin, să mai toarne puțină apă peste focul pe care câteodată Săgetătorul îl aruncă în anumite dialoguri. Și s-ar putea să pârjolească orice, orice soluție de dialog.

Horoscop septembrie 2022 Capricorn

Capricornii caută diplome, caută cursuri, vor să învețe, vor să-și ia anumite autorizații, atât pentru a învăța, pentru a evolua, pentru niște schimbări profesionale, dar și pentru un alt nivel de trai. Vor să schimbe ceva în viața lor și sunt conștienți de faptul că trebuie să mai învețe ceva. Este importantă în perioada următoare pentru ei și mai ales pentru cei care știu că au niște licențe, niște facultăți neterminate. Cam asta ar trebui să le mănânce tot timpul  în următoarea perioadă.

Horoscop septembrie 2022 Vărsător

Vărsătorii au idealuri mai mari decât bugetul pe care îl au. Fie ar trebui să mai strângă, să mai economisească, în niciun caz să se împrumute. De fapt, acolo este vorba despre o formă de atașament posesiv față de un stil de viață pe care au senzația că nu-l pot schimba. Sunt Vărsători mai în vârstă, care, poate, vor să vadă lumea și toți banii lor se duc către copii - trebuie să schimbe ceva acolo. Alții, care nu au copiii, vor să-i facă, dar nu se pot debarasa de un stil de viață în care au toată libertatea din lume.

Horoscop septembrie 2022 Pești

Peștii sunt prinși cumva într-un carusel din care s-ar putea să nu poată să iasă. Nimeni nu poate să muncească mai mult decât câștigă. Nimeni nu poate să ofere mai mult decât are. Nimeni nu poate să facă dintr-o zi de 24 de ore o zi cu mai multe ore, deci cumva organizarea pentru Pești lasă de dorit. Sunt și Pești care, de exemplu, pierd vremea, stau acasă, nu au de lucru. Viața are și ea o lungime medie, nu trăim 150 de ani, deci cumva este momentul să ne hotărâm cum vrem să trecem prin ea.

 

 

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Horoscop septembrie
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close