Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru săptămâna 16-22 decembrie. Racii sunt norocoși în această perioadă, Săgetătorii o duc bine pe plan financiar

HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru săptămâna 16-22 decembrie. Racii sunt norocoși în această perioadă, Săgetătorii o duc bine pe plan financiar

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat previziunile astrologice pentru săptămâna 16-22 decembrie în emisiunea „Ca-n viață” de la TVR.

HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru săptămâna 16-22 decembrie. Racii sunt norocoși în această perioadă, Săgetătorii o duc bine pe plan financiar
16 Dec 2019   •   12:41

HOROSCOP. Astrologul Cristina Demetrescu spune că trebuie să ne concentrăm să găsim soluții chiar acolo unde credeam că lucrurile sunt înțepenite. Jupiter aduce în primul rând oportunități, Uranus vine cu schimbări pe care nu le așteptam. 

HOROSCOP. Berbec: Trebuie să insiste foarte mult pe găsirea unor soluții foarte bune pentru profesie, carieră, aspectele financiare, felul în care își doresc să-și crească nivelul de trai, să-și permită mai multe lucruri, dar trebuie să muncească mai mult și atunci trebuie să se gândească pentru că ei sunt oamenii ideilor și să se pună un pic în mișcare pentru că la momentul acesta se formează ideile, țintele și anul viitor pot beneficia din plin de ceea ce văd acum.

HOROSCOP. Taur: Trebuie să se miște puțin mai repede, pentru că au și ei oportunități bune, doar că vin atât de repede, iar ei sunt atât de lenți încât stau prea mult să se gândească dacă sunt oportune, dacă nu sunt, dacă riscă, dacă nu riscă. Și pentru lucruri mai îndrăznețe: călătorii, studii, ceva care să-i ajute pe ei în viitor. 

HOROSCOP. Gemeni: Pot avea adevărate schimbări în conțiință, lucruri fundamentale, care să-i ajute pe ei să vadă viața diferit, să-și repare anumite greșeli care din pricina lor îi țineau cumva blocați pe tot felul de sectoare, fie că discută cu anumite persoane sau primesc anumite sfaturi, pur și simplu au o revelație de viață, sunt puși pe schimbări, dar profunde, adânci, spirituale. 

HOROSCOP. Rac: Primește o serie de susțineri, e mai norocoasă zodia în această perioadă, pentru că fie această susținere, acest ajutor vine de la partenerul de viață sau de la oameni pe care îi cunoaște. Întîlnește tot felul de oameni, cu care chiar leagă prietenii la un momentul acesta, niște prietenii utile, unde se pot face niște schimburi de experiență. Fiecare iese în câștig. 

HOROSCOP. Leu: Au și ei oportunități profesionale, este o zodie fixă care digeră mai greu aceste aspecte, dar pot veni schimbări de orientare profesională, se pot gândi pe viitor spre ce anume ar trebui să se ducă. 

HOROSCOP. Fecioară: Pot să-și facă relații dincolo de granițele țării, pot călătorii mai mult, se pot gândi la studii, tot pe parte profesională și relațională beneficiază, să se deschidă mai mult în această perioadă. Au un câștig în relații, oameni care îi influențează la modul pozitiv și nu în ultimul rând oameni care îi încurajează să facă ceea ce își propun și ceea ce își doresc. Poate că au anumite îndoieli din punctul acesta de vedere.

HOROSCOP. Balanță: Pot rezolva o serie de probleme legate de proprietăți, de patrimoniu, de cămin, de casă, se pot muta, își pot rezolva anumite lucruri, considerând că bugetul lor a fost puțin blocat. Iată că lucrurile se pot debloca și pot găsi soluții ingenioase pentru a scăpa de anumite datorii, pentru a reeșalona anumite datorii către bănci, pentru a găsi niște soluții să scape de anumite griji.

HOROSCOP. Scorpion: Detensionează anumite relații care pentru ei au reprezentat până în momentul de față ceva probleme, liberul lor arbitru a fost puțin blocat, încălcat de anumite situații. Obțin semnături, obțin documente care le dă drum liber să treacă în etapa următoare a vieții lor. Tot anul 2019 poate au avut anumite blocaje, dar de data asta se detensionează anumite relații, se produc niște schimbări și asta este valabil pentru toate zodiile. 

HOROSCOP. Săgetător: Au aspecte bune din punct de vedere profesional-financiar, își reconfigurează puțin cariera, își ordonează puțin activitatea profesională, în așa fel încât să devină mai eficienți. Au idei în această perioadă, pot extinde într-un mod sau altul, renunță la chestii păguboase, care îi țineau puțin blocați, care consumau puțin mai multă energie. Și ei sunt în câștig din punctul acesta de vedere. 

HOROSCOP. Capricorn: Acest aspect astral le este favorabil mai degrabă în dragoste, apar oportunități. Ei sunt cei care beneficiază mai ales că îl au și pe Venus în această perioadă, dr ridică puțin pretențiile lor, la un nivel puțin mai ridicat și au planuri de viitor. 

HOROSCOP. Vărsător: Se rezolvă anumite probleme medicale, iată vorbim de Uranus, de anumite descoperiri, vorbim de tot felul de tratamente inovative, care pentru Vărsătorii care poate n-au crezut în ele la momentul de față pot face minuni, pot avea anumite surprize și revelații cât de bine se potrivesc anumite serii de terapii pentru ceea ce au ei nevoie. 

HOROSCOP. Pești: Este omul potrivit la locul potrivit, au beneficii de la relații bune, trebuie să răspundă la invitațiile potrivite, nu știi niciodată de unde sare iepurele și de unde poți avea un câștig, așa încât trebuie să fii pretutindeni. Relațiile sunt cele mai importante.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close