Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 1-7 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să fie atenți la sănătate, Gemenii au chef de flirt

Horoscop săptămâna 1-7 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să fie atenți la sănătate, Gemenii au chef de flirt

Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, horoscopul pentru săptămâna 1 - 7 iunie 2020. O săptămâna a relațiilor, mai ales că joi ne pregătim de lună plină. Zile în care trebuie să fim atenți la comunicarea cu cei din jur.

Horoscop săptămâna 1-7 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să fie atenți la sănătate, Gemenii au chef de flirt
31 Mai 2020   •   10:33

Berbec - luni și marți sunt zile benefice pentru relațiile personale, pentru că pot împăca pe cineva. Miercuri și joi fac tot felul de calcule, mai ales dacă nu au împăcat persoana respectivă, ce riscuri de pierderi financiare și materiale au. Spre finalul săptămânii au toate șansele să devină mai prudenți, mai înțelepți și mai reflexivi, trăgând concluziile potrivite. 

Taur - săptămâna aduce multă muncă. Luni și marți sunt sunt necesare negocieri, astfel încât toată lumea să înțeleagă ideile lor și cum pot colabora mai bine. Pot fi puțin tensionați miercuri și joi, se lasă ușor jigniți și interpretează greșit unele semnale pe care le primesc sau pe care le consideră foarte jignitoare. Vineri și sâmbătă pot avea zile fructuoase pentru calculele financiare astfel încât să învețe metode mai bune pentru a ajunge la bani. 

Gemeni - o săptămână cu dorință de flirt. Pot atrage atenția asupra lor luni și marți, sunt într-o dispoziție foarte bună, iși înțeleg mai bine persoana, dar și talentele și capacitățile pe care știu să le pună în valoare. Asta este lecția pe care le-o dă Venus retrograd în semnul lor. De aceea vor colabora mai bine miercuri și joi cu persoanele de la locul de muncă și înțeleg dacă este ceva neptrivit la locul de muncă, astfel încât să ia măsuri mai ales spre finalul săptămânii. 

Rac - tensiuni de la începutul săptămânii, mai ales dacă vor să își conserve o funcție pe care o au în acest moment, poziție pe care o simt amenințată de unele intenții nerostite sau mici trădări care s-au întâmplat în relațiile apropiate, mai ales la locul de muncă. De aceea fac tot felul de săpături și investigații miercuri și joi, iau măsuri chiar juridice joi după amiază și vineri, pentru a afla lucrurile. 

Leu - o săptămână care aduce discuții privind unele proiecte. Țin să lămurească pe cineva pentru a fi de partea lor, fac și investigații pentru a se asigura că nimeni nu are gânduri secrete. Miercuri și joi, zile foarte importante pentru a-și consolida poziția, asta pentru că unii se simt amenințați dar alții vor doar să și-o întărească. La final de săptămână sunt într-o formă foarte bună, au dispoziție de flirt, dar trebuie să stea să analizeze foarte bine complimentele pe care le primesc pentru că nu toate sunt ce par a fi. 

Fecioară - luni și marți, tranzite valoroase în zona financiară, care nu depind numai de munca lor, depind de colaborările pe care le au și de cadrul în care aceste colaborări funcționează. Contracte, negocieri, în care trebuie să fie foarte atente în aceste aceste negocieri. Își știu bine interesul miercuri și joi, ar trebui prelungite aceste negocieri pentru că punctează mai bine la capitolul căștig. Joi și vineri evită o capcană.

Balanță - sunt foarte sensibile luni și marți, la tot ce li se spune, la tot ce ce întâmplă în jur și tocmai de aceea au relații disproporționate, mai ales marți după amiază și descarcă supărările în familie, unde nu au foarte multă înțelegere, ci mai mult strică atmosfera în casă. Lucrurile stau mai bine miercuri și joi, sunt într-o formă mai bună, inclusiv financiară, își știu mai bine atuurile. La final de săptămână e posibil să facă o excursie și să își încarce bateriile. 

Scorpion - prudență luni și marți, simt cam care sunt intențiile celor din jur, nu divulgă faptul că s-au prins, e mai bine așa. Miercuri și joi iau atitudine, speculează slăbiciunile celor de jur și reglează lucrurile în avantajul lor. Vineri și sâmbătă pot avea căștiguri financiare sau nu intră în capcana unor cheltuieli nerecomandate. 

Săgetător - luni și marți zile foarte sociale, dar trebuie să fie atenți cine le este prieten și cine nu, mai ales dacă unele prietenii nu îi costă prea mult. Nu toate complimentele sunt ce par a fi și nu toată lumea gustă glumele lor. Miercuri și joi sunt zile de reflecție, cine, ce a vrut să zică, cum sunt tratați și care este poziția lor în relațiile personale pe care le au. Atenție la sănătate miercuri și joi. Vineri și sâmbătă sunt în formă pentru că sunt mai conectați cu propria persoană.

Capricorn - luări de poziție foarte importante luni și marți față de autorități sau la locul de muncă. Sunt foarte echilibrați, au argumente, cuvântul lor este ascultat și este binevenit. Sfatul lor este pus în practică. Miercuri și joi fac investigații în legătură cu viitorul sau în legătură cu perspectivele și consecințele unor măsuri sau alegeri. Trebuie să fie atenți la partenerul de viață. În weekend au toate motivele să fie reflexivi, au nevoie de timp pentru a analiza lucurile. 

Vărsător - sunt de la începutul săptămânii cu ochii pe lege pentru a nu greși, e bine să nu se confrunte cu autoritățile, în schimb la locul de muncă sunt discuții foarte fructuoase în legătură cu modalitatea cea mai bună de a pune în practică un proiect. Destul de tensionați miercuri și joi, mai ales dacă de ei depinde o lucrare. Sunt în formă vineri și sâmbătă, se pot distra alături de prieteni și își încarcă bateriile.

Pești - luni și marți contează foarte mult pe o persoană foarte apropiată, sunt foarte atenți la omul de lângă ei. Miercuri și joi fac investigații și descoperă ceva ce le-a scăpat în raport cu cineva. Înțeleg care este miza altor persoane și învață să învață să aibă mai mult tact. În weekend au multe de rezolvat, sarcini care pot ține de familie și multe drumuri. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close