Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019. Berbecii își îmbunătățesc relațiile, Leii o dau în romantism

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019. Berbecii își îmbunătățesc relațiile, Leii o dau în romantism

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019. Berbecii își îmbunătățesc relațiile, Leii o dau în romantism
08 Noi 2019   •   18:08

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019.

HOROSCOP BERBEC In aceste zile aveti cea mai buna oportunitate de a fi obiectivi si pentru a vedea cum va raportati la ceilalti. Exista o sansa de a imbunatati cele mai apropiate relatii si nu trebuie sa o ratati.

HOROSCOP TAUR Va indreptati spre un varf de cariera, asa ca acesta ar fi momentul prielnic sa va pregatiti performanta pentru anul viitor. Munciti din greu sa duceti lucrurile la bun sfarsit. Aveti multa energie pentru a rezista si chiar mai mult de-atat. Atentie cum o folositi!

HOROSCOP GEMENI Va bucurati de o relatie mai buna cu partenerii si prietenii apropiati, deoarece constatati ca sunteti mai fericiti impreuna. Se iveste o mica vacanta, unde va veti bucura de evenimente sportive si de mult romantism cu partenerul de viata.

HOROSCOP RAC Ati avut si veti continua sa aveti oportunitati de a va imbunatati situatia la locul de munca, relatiile cu colegii sau poate veti obtine o slujba mai buna. Trebuie sa fiti mai activi acasa, pentru a face fata agitatiei nebunesti si activitatii crescute.

HOROSCOP LEU n aceste zile veti explora artele, sportul, activitatile distractive cu copii si oportunitati romantice. Reparatiile si redecorarea casei va vor ocupa timpul, va faceti planuri cu partenerul de viata si intocmiti o lista de prioritati.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close