Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 15 - 21 iulie 2019. Gemenii sunt concentrați pe bani, Racii comunică prost cu prietenii

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 15 - 21 iulie 2019. Gemenii sunt concentrați pe bani, Racii comunică prost cu prietenii

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 15 - 21 iulie 2019. Gemenii sunt concentrați pe bani, Racii comunică prost cu prietenii
12 Iul 2019   •   11:11

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru perioada 15-21 iulie 2019. 

HOROSCOP BERBEC In aceste zile accentul trece pe viata dumneavoastra privata si pe orice are legatura cu familia si locul in care locuiti. Renovari, reparatii sau vizita unei rude va vor da totul peste cap.

HOROSCOP TAUR. Chestiunile financiare pun stapanire pe toate preocuparile cotidiene, existand chiar si o lupta pentru putere legata de activitatile dumneavoastra zilnice. Retineti ca prindeti mai multe muste cu miere decat cu otet!

HOROSCOP GEMENI Va veti concentra, la fel ca vecinii de zodie, asupra banilor si posesiunilor. S-ar putea chiar sa aveti posibilitatea sa va mariti castigurile. Acum este vremea prielnica sa planificati cheltuieli mai mari.

HOROSCOP RAC Intampinati dificultati de comunicare cu prietenii apropiati sau cu partenerii, asa ca nu incercati sa „reparati” lucrurile. Lasati-o asa... Din fericire, va salveaza Soarele care intra in semnul dumneavoastra, stimulandu-va energia.

HOROSCOP LEU Veti dori sa va izolati de restul lumii  si nu ar fi rau sa utilizati acest timp pentru a va face planuri. Mai aveti putina rabdare sa intre Soarele in semnul dumneavoastra (pe 22 iulie) si totul se va lumina brusc.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close