Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 20-26 mai 2019. Berbecii sunt concentrați pe bani, Leii stârnesc admirație

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 20-26 mai 2019. Berbecii sunt concentrați pe bani, Leii stârnesc admirație

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 20-26 mai 2019. Berbecii sunt concentrați pe bani, Leii stârnesc admirație
16 Mai 2019   •   14:23

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 20-26 mai 2019. 

HOROSCOP BERBEC Va concentrati pe finante, serviciu, salarii si spre o modalitate de a face bani mai multi. Veti atrage atentia asupra a ceea ce detineti si va hotarati, daca dispuneti de suma necesara, sa faceti o achizitie importanta.

HOROSCOP TAUR Soarele va energizeaza si va reface fortele. In aceste zile deveniti ca un magnet pentru lucrurile bune. Jupiter este in casa averilor altor oameni, asa ca vin spre dumneavoastra tot felul de bogatii.

HOROSCOP GEMENI Este un  moment potrivit pentru a va gandi la planurile de viitor. Pentru a le realiza va trebui sa va stabiliti cateva obiective importante si apoi sa le realizati. Proiectele va ofera claritate in luarea deciziilor.

HOROSCOP RAC Oamenii va admira si multi dintre dumneavoastra pot fi alesi intr-o functie de conducere sau ca membru al unui consiliu. Aceeasi fereastra de timp este favorabila pentru a va stabili anumite proiecte de viitor.

HOROSCOP LEU Cei din jur va vor admira si nu trebuie sa faceti nimic special pentru a-i impresiona. Urmatoarele zile vor fi prielnice pentru a va stabili cateva puncte importante. Cereti ce va doriti. Oamenii nu va vor refuza.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close