Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 22 - 28 iulie 2019. Berbecii au parte de haos acasă, Racii își amână cumpărăturile

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 22 - 28 iulie 2019. Berbecii au parte de haos acasă, Racii își amână cumpărăturile

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 22 - 28 iulie 2019. Berbecii au parte de haos acasă, Racii își amână cumpărăturile
18 Iul 2019   •   12:30

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare. 

HOROSCOP BERBEC In aceste zile va confruntati cu haosul de la domiciliu. Toate acestea se intampla din cauza lucrarilor de renovare, a proiectelor incepute si nefinalizate sau a unei vizite neasteptate.

HOROSCOP TAUR Calatorii scurte, comisioane, scris, citit si conversatii cu toata lumea, cam asta va preocupa saptamana aceasta. Veti castiga destui bani, dar si cheltuiti peste masura. Este vremea potrivita pentru a obtine un imprumut substantial.

HOROSCOP GEMENI Mercur este retrograd in Casa comunicatiilor, a calatoriilor si a transportului, asa ca trebuie sa va asteptati la intarzieri, probleme cu masina, autobuzul sau cu calculatorul personal. Este insa un moment bun pentru a medita. Va va ajuta sa va pastrati mintea clara.

HOROSCOP RAC Achizitiile financiare vor fi amanate fara motiv. Acesta nu este un moment bun pentru a initia probleme financiare. Vestea buna este ca ati putea gasi ceva ce ati pierdut. Cineva este posibil sa va inapoieze o datorie consistenta.

HOROSCOP LEU Energia dumneavoastra este acum relativ scazuta, asa ca veti dori sa ramaneti in aceste zile intr-un con de umbra. Se poate ca niste vechi prieteni sa se intoarca in lumea dumneavoastra. Fiti inteligenti, cea mai buna razbunare este sa traiti bine.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close