Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 24-30 iunie. Leii au parte de multe neînțelegeri, Gemenii gândesc eronat

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 24-30 iunie. Leii au parte de multe neînțelegeri, Gemenii gândesc eronat

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 24-30 iunie. Leii au parte de multe neînțelegeri, Gemenii gândesc eronat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Iun 2019   •   12:35

HOROSCOP. Cassandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 24-30 iunie 2019.

HOROSCOP. BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile vedeti lumea printr-o lentila diferita de oricine altcineva. Normal ca veti crede ca asa este lumea reala, dar in realitate o percepeti ca pe propria versiune. Din acest motiv sunt posibile cateva neintelegeri cu cei din jur.

HOROSCOP. TAUR 21.04-21.05: Provocarile la care va supun astrele ar putea sa va afecteze finantele. Daca aveti de luat decizii importante referitoare la sume mari de bani, ar putea fi periculoase. Ati putea actiona din greseala.

HOROSCOP. GEMENI 22.05-21.06: Este posibil ca cineva sa va dea informatii false sau sa va induca in eroare. S-ar putea chiar sa intelegeti pe cineva gresit. Aceasta tendinta de a gandi eronat va fi marita din cauza unui fals sentiment de optimism exagerat. Trebuie doar sa ganditi ceea ce rostiti.

HOROSCOP. RAC 22.06-21.07: Din prea multa graba veti face remarci acide care pot rani pe cine nu trebuie. Din fericire, cineva mai in varsta sau mai experimentat are sfaturi excelente pentru dumneavoastra. Cel putin, ascultati-le.

HOROSCOP. LEU 22.07-22.08: In aceasta saptamana, neintelegerile sunt la ordinea zilei. Confuzia vine din faptul ca dumneavoastra nu cercetati bine de unde vin informatiile si cine le transmite. Din fericire, situatia este trecatoare si va veti da seama ca poate acuzati pe cine nu trebuie.

Mai multe pe jurnalul.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close