Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 27 mai - 2 iunie 2019. Taurii trebuie să bată fierul cât e cald, Leii fac o impresie fabuloasă în jur

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 27 mai - 2 iunie 2019. Taurii trebuie să bată fierul cât e cald, Leii fac o impresie fabuloasă în jur

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 27 mai - 2 iunie 2019. Taurii trebuie să bată fierul cât e cald, Leii fac o impresie fabuloasă în jur
22 Mai 2019   •   14:57

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Casandra prezintă previziunile astrale pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP BERBEC Saturn traverseaza retrogradarea de sus a diagramei dumneavoastra si asta inseamna ca veti incepe sa va reganditi directia vietii. Va stabiliti clar unde mergeti si ce vreti sa obtineti.

HOROSCO TAUR: Trebuie sa mergeti dupa principiul „Bate fierul cat e cald”. Energia este stimulata la maximum de astre si vi se ivesc cateva oportunitati in cale. Va stabiliti obiective pe care le veti realiza fara indoiala.

HOROSCOP GEMENI Aveti sansa de a repune in atentie ceva referitor la mosteniri sau la o subventie financiara pe care o ravniti de mult timp. Exista si o sansa karmica. Aduceti-va aminte ca singurul lucru pe care il luati cu dumneavoastra din aceasta viata este ceea ce ati dat mai departe.

HOROSCOP RAC Va faceti o mie de ganduri in legatura cu cineva pe care il banuiti ca nu va vrea binele. De ce sa stati aproape de acestia? Viata este prea scurta ca sa piedeti timpul! Nu uitati ca parteneriatele vor reflecta propriile actiuni.

HOROSCOP LEU Faceti o impresie fabuloasa asupra tuturor. Daca vreti ceva sau aveti nevoie de o aprobare pentru un proiect grandios, atunci cereti. E timpul sa puneti lucrurile in ordine, mai ales daca va ganditi sa faceti noi angajamente.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close