Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 9 - 15 decembrie 2019. Berbecii au mici probleme cu banii, Racii au o săptămână productivă

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 9 - 15 decembrie 2019. Berbecii au mici probleme cu banii, Racii au o săptămână productivă

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 9 - 15 decembrie 2019. Berbecii au mici probleme cu banii, Racii au o săptămână productivă
06 Dec 2019   •   13:16

HOROSCOP. A doua săptămână din decembrie se anunță una cu probleme cu banii pentru mai multe zodii. 

HOROSCOP BERBEC Incepeti saptamana cu mici probleme financiare, care se raporteaza la castigurile dumneavoastra sau la ceva in legatura cu o proprietate comuna, o mostenire. Din fericire, iesiti repede din aceasta situatie, deoarece veti fi atenti la orice detalii.

HOROSCOP TAUR Sunteti mai emotionati ca de obicei si acest lucru poate crea tensiuni intre dumneavoastra si partenerii sau prietenii apropiati. Veti controla insa orice se intampla iar energia de care dispuneti ii va stimula si pe cei din jur.

HOROSCOP GEMENI Relatiile cu colegii si cu sefii de la locul de munca sunt intr-un punct sensibil. Cu toate acestea, ii veti impresiona pe sefi cu ideile practice. In weekend va veti bucura de cateva evenimente si activitati legate de copii.

HOROSCOP RAC Este o saptamana productiva pentru oricine lucreaza la proiecte creative. Insa sunt posibile mici tensiuni intre parteneri sau in relatiile cu propriii copii. Din fericire, veti veni rapid cu solutii practice care vor face toata lumea fericita.

HOROSCOP LEU In aceste zile sunteti atrasi de cerintele casei si ale familiei. Discutiile cu o persoana mai in varsta referitoare la reparatiile locuintei vor fi la ordinea zilei. Stati fara grija! Aveti suficienta energie pozitiva ca sa faceti fata situatiei.

Mai multe, pe Jurnalul.

Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close