Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP cu Cassandra pentru toată săptămâna 18-24 martie 2019. Taurii se luptă din plin pentru drepturile lor, Raci experimentează ceva diferit

HOROSCOP cu Cassandra pentru toată săptămâna 18-24 martie 2019. Taurii se luptă din plin pentru drepturile lor, Raci experimentează ceva diferit

HOROSCOP cu Cassandra pentru toată săptămâna 18-24 martie 2019. Taurii se luptă din plin pentru drepturile lor, Raci experimentează ceva diferit
16 Mar 2019   •   12:46

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra prezintă previziunile astrologice pentru săptămâna 18-24 martie 2019.

HOROSCOP BERBEC In aceste zile sunteti impulsivi si repeziti, asa ca vi se recomanda sa fiti prevazatori cu remarcile acide. Puteti chiar sa vorbiti fara sa ganditi. Pe tot parcursul saptamanii munciti din greu pentru a va mari castigurile.

HOROSCOP TAUR Debutati ca niste adevarati luptatori pentru a va sustine propriile drepturi. Nivelul energiei este foarte ridicat, asa ca veti realiza multe proiecte. Putem spune ca este un moment pozitiv pentru viata dumneavoastra.

HOROSCOP GEMENI A venit timpul sa va faceti planuri pentru viata profesionala si pentru reputatia publica. Puteti sa incepeti un proiect de instruire care va va ajuta in cariera personala. Comunicarea o faceti lesne si trebuie sa profitati pentru a va face auziti.

HOROSCOP RAC Sunteti dornici sa experimentati ceva nou si sa faceti ceva diferit. Pana la jumatatea lunii aprilie, Mercur este situat in casa a noua, ceea ce va poate fi de mare ajutor daca vreti sa studiati ceva nou sau sa finalizati unele documente juridice.

HOROSCOP LEU Va este starnita ambitia, mai ales ca Marte se afla in partea de sus a graficului dumneavoastra si sta acolo pana in aprilie. Veti lucra din greu pentru a reusi sa terminati cateva proiecte intarziate. Mult succes!

HOROSCOP FECIOARĂ Mercur sta in fata graficului dumneavoastra pana la mijlocul lunii aprilie si va sunt incurajate comunicarile cu prietenii si partenerii de afaceri. Este si o perioada prielnica pentru a clarifica aspecte importante privitoare la viata personala.

Mai multe, pe Jurnalul.

 

Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close