Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Maria Sârbu. Berbecii poartă rana vinovăției, Gemeni vor simți o energie nouă

HOROSCOP, cu Maria Sârbu. Berbecii poartă rana vinovăției, Gemeni vor simți o energie nouă

HOROSCOP, cu Maria Sârbu. Berbecii poartă rana vinovăției, Gemeni vor simți o energie nouă
21 Mar 2019   •   13:25

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Maria Sârbu a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte de Lună Plină.

HOROSCOP. Luna plină de pe 21 martie îi va aduce pe mulţi în faţa conştientizării propriilor răni şi separării de ceilalţi pentru a-şi analiza şi rezolva problemele. Astrologul Maria Sârbu explică modul în care luna plină din 21 martie influenţează fiecare zodie în parte.

HOROSCOP BERBEC. Îţi înţelegi cu greu propria natură şi rana ta este cea a vinovăţiei, probabil că nici tu nu ştii exact faţă de ce. Un sentiment de care fugi sau pe care îl negi, deşi karma te tot loveşte de el până vei face pace cu tine. Vei avea tendinţa de a te certa cu toţi şi de a arunca vina pe toţi. De fapt, trebuie să îţi aduci aminte că este foarte important şi util să te accepţi aşa cum esti.

HOROSCOP TAUR Creaţia îţi este mai importantă ca oricând, capacitatea de a fi diferit şi de a veni cu idei noi îţi dă putere să schimbi multe lucruri. Ai nevoie de bunăvoinţă în faţa propriilor probleme de zi cu zi şi atenţie pentru a nu critica, scopul fiind chiar opus - să te armonizezi. E drept că pentru a fi unic trebuie să te desprinzi de turmă, dar fă acest lucru fără a dispreţui turma. Altfel nu evoluezi, ci doar persişti într-un carusel karmic.

Mai multe, pe Adevărul.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close